Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Debrecenben vagy Budapesten...

Debrecenben vagy Budapesten nagyobb a lakhatási válság?

Figyelt kérdés
Én debreceniként azt látom, hogy itt a fizetések jóval alacsonyabbak mint Budapesten, viszont a lakás és albérlet árak már nagyon közelítenek a budapesti árakhoz. Ha a fizetéseket és a lakhatás költségét összevetjük a két városban, akkor az jön ki, hogy Debrecenben a fizetések jóval nagyobb része megy el albérletre mint Budapesten, vagy sokkal több időbe telik míg egy lakást meg tud venni valaki mint Budapesten. Ti hogy látjátok, melyik városban nagyobb a lakhatási válság?

nov. 19. 00:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%

Budapest külső kerületeiben olcsóbbak az árak mint egy megyeszékhelyen lassan. Csepelen, Békásmegyeren pl már van 130-ért garzon, Veszprémben meg 150-160tól kezdődnek.

Az igaz, hogy pl Havanna lakótelepről bejutni a belvárosba van 1 óra is.

nov. 19. 08:49
 12/25 anonim ***** válasza:
81%

Tényleg, Dublinban nincs véletlenül lakhatási válság.

A sok gyík magyar vajon miben lakik és mennyiért??

Tud e 10 év alatt pl lakást, házat venni???

Dublin jelentkezz!!

nov. 19. 08:58
 13/25 anonim ***** válasza:
60%

Nem élek Dublinban, de nem, Dublinban nincs lakhatási válság.

Hiába 1400 Euro már egy albi, az átlagfizetés 3200 Euro. Tehát még mindig marad a zsebedben 1800 Euro, két Budapesti átlagfizetést meg tudsz spórolni havonta.

A válság az nem itt kezdődik, hanem ott ahol ki sem tudsz jönni a fizetésekből.

nov. 19. 10:11
 14/25 anonim ***** válasza:
52%

Ja 1800 euró marad, de akkor még nem ettél, utaztál, öltöztél, szórakoztál, stb .

Ha mindent leszámítasz marad jó esetben 1000 euró. Az 400 ezer magyar forint...na annyit én is simán félreteszek, meg sokan mások.

nov. 19. 10:27
 15/25 anonim ***** válasza:
24%
Én is szívesen elmennék Dublinba, mert sosem jártam még Brazíliában.😆😆
nov. 19. 10:31
 16/25 anonim ***** válasza:
40%

16-os

Oké, de te már egy 50 fölötti vénember vagy, persze hogy jobban keresek mint egy 20 éves. Én is jobban keresek sokkal mint amikor még pályakezdő voltam.

Csak az a különbség, hogy Dublinban már nagyon fiatalon is kereshetsz ennyit, és mindenféle vagyon nélkül, teljesen fiatalon is már ennyire jól élhetsz.

nov. 19. 11:24
 17/25 anonim ***** válasza:

18# nem vagyok vénember!!! Bocs...

Miért lennék az?? Honnan tudod, hogy hány éves vagyok?

Amúgy pedig 26-27 éves korom óta jól keresek, magamnak köszönhetem kizárólag.

34 évesen ( némi hitellel ugyan), de 22 millióért házat vettem, és egyáltalán nem éltem máról holnapra.... most a ház 70 milliót ér, igaz raktam bele rendesen!

nov. 19. 11:44
 18/25 anonim ***** válasza:
27%

"Miért lennék az?? Honnan tudod, hogy hány éves vagyok?"

Úgy hogy te vagy a 2 és félpipás Fideszes papi. Sok helyen írtad, hogy 51 éves vagy és valahol vidéken élsz.

nov. 19. 12:36
 19/25 anonim ***** válasza:
21%
Vagyis bocsánat, nem papi, hanem boomer
nov. 19. 12:36
 20/25 anonim ***** válasza:

21# érdekes gondolat, te komolyan azt gondolod, hogy itt a gyakorin 1 db (!!!) "két év fél pipás"😂😂 Fidesz szavazó van?? Biztosan nem.

Egyrészt nem 51 éves vagyok, hanem 46, másrészt pedig nem valahol,(!)vidéken élek, hanem Budapest- I agglomerációban.

Nagyon mellé tetszett lőni.

De jó tudni, hogy egyesek egy kommentetböl már tudják pontosan, hogy ki vagyok🤯

A nevemet esetleg??

nov. 19. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!