A Magyar Pétert érintő hangfelvételek ismeretében továbbra is kitartasz a kormányváltás és Magyar Péter mellett?
A hangfelvételekből kiderült, hogy Magyar Péter is emberből van.
Emiatt ne szavazzak rá? Ugyan...
#24 tisztelettel ajánlok figyelmedbe egy régi mondást: akinek nem inge, ne vegye magára!
Fentiek okán nem éreztem magam megszólítva, ugyanakkor tény, hogy az ország lakosságának nagy része hanyagolja a szájhigiéniát, fogorvoshoz kevesen járnak rendszeresen -ez statisztikailag igzolt- és ami azt illeti, ha elmegyek vásárolni, mindig sikerül elmennem pár olyan ember mellett, akik nem aznap izzadtak bele először a ruhájukba.
Ez a szomorú valóság.
Nem lehet, hogy az sértődik meg ezen, aki találva érzi magát?
"A hangfelvételekből kiderült, hogy Magyar Péter is emberből van."
Én sosem értettem ezeket a magyarázkodásokat.
Egy nyilvánvalóan manipulált hangfelvétel kapcsán miért van szükség magyarázkodásra.
Persze valószínű egy része igaz, de biztos hogy nem az egésze. Namost egy ilyen vagy igaz vagy hamis dolgokat miért kell komolyan venni? Szerintem csúnya öngól itt a magyarázkodás, már csak azért is mert a felvételek egy része teljesen életszerűtlen dolgokat tartalmaz (nyugdíjaskommandó amikor az neki pont nincsen, a büdösszájúzás egy nyilvános tüntetésen stb.) amik miatt kár komolyan venni ezeket
Saját magunkat miért kell lejáratni ilyen hamisítványok miatt?
"Egy nyilvánvalóan manipulált hangfelvétel kapcsán miért van szükség magyarázkodásra."
Tudod bizonyítani, hogy a hangfelvétel manipulált? Én nem, csak feltételezem.
Meg tudod mondani, melyik rész manipulált? Én nem.
Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy a politikus is ember. Abban is biztos vagyok, hogy a magánszférájukban olyat is megengednek maguknak, amit a nyilvánosság előtt nem.
És ne legyünk álszentek: rengeteg az ápolatlan ember!
"Tudod bizonyítani, hogy a hangfelvétel manipulált? Én nem, csak feltételezem."
Ha feltételezed, akkor mégis miért veszed komolyan?
De most tényleg, miért?
"Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy a politikus is ember. Abban is biztos vagyok, hogy a magánszférájukban olyat is megengednek maguknak, amit a nyilvánosság előtt nem."
Én is, biztosra veszem hogy egy része valós és magánbeszélgetésben elengedett dolog volt. De aki ezt részleteiben kifejthetné hogy melyik igaz melyik hamis az Magyar Péter, ő pedig nem olyan hülye hogy elkezdjen egy hamisítvány kapcsán magyarázkodni, már az is épp elég butaság volt tőle hogy az egészet nem tagadta le az elején.
Hiszen mégegyszer: onnantól kezdve hogy egy része manipulált, az egész teljesen hiteltelen, azaz egyetlen szót is kár elismerni valós felvételként, súlyos hiba.
"Ha feltételezed, akkor mégis miért veszed komolyan?"
Nem konkrétan erre a hangfelvételre vonatkozik a feltételezésem. Erről el tudom képzelni, hogy valós. És ahogy látható, bajom sincs vele.
Nincs ebben semmi magyarázkodás.
"Hiszen mégegyszer: onnantól kezdve hogy egy része manipulált, az egész teljesen hiteltelen"
Még egyszer: tudod bizonyítani, hogy manipulált?
Ha nem, miért beszélünk róla tényként?
"Még egyszer: tudod bizonyítani, hogy manipulált?
Ha nem, miért beszélünk róla tényként?"
Puszta jogi alapvetés, hogy nem a vádlottnak kell bizonyítania az ártatlanságát, hanem a vádlónak a bűnösséget. Ebből az elvből indulok ki, ez az ami miatt azt merem mondani, hogy felesleges komolyan venni egy nyilvánvalóan legalább részben manipulált felvételt.
Szóval miért beszélünk tényként kétes eredetű hangfelvételek kapcsán?
Mégis miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!