A Magyar Pétert érintő hangfelvételek ismeretében továbbra is kitartasz a kormányváltás és Magyar Péter mellett?
Igen, és most már csak azért is MP-re fogok szavazni. Tudod, aki nem full hülye, annak feltűnik, hogy ha valakit nagyon-nagyon kapálózva, minden áron, éjjel-nappal le akarnak járatni, akkor annak valami oka van, ami kínos lehet a lejárató szervezet számára.
Egyébként meg, ami a hangfelvételeket illeti, annó MZP-ről is mutogattak olyan hangfelvételeket, ami a valóságban úgy abban a formában soha nem hangzottak el, 16x meg volt vágva, meg össze volt ollózva a felvétel, végül kihozták belőle a fideszesek azt, amit ők akartak. Szóval erről ennyit.
Miféle mentegetés? A Fidesz már MZP-nél is alkalmazta, hogy összevág beszédeket, szerinted akkor majd most Magyar Péternél, aki veszélyt jelent rá, ezt kihagyja? Ugyan...
Amúgy meg nem nagyon érdekel, hogy a miniszterelnök jelölt, kit minek tart. Egy min.elnök nem a haverom, nem az a dolga, hogy engem szeressen. Hanem az, hogy ha fel lett hatalmazva az ország vezetésével, akkor az ország és a magyar emberek érdekét nézze, ezek érdekében cselekedjen.
Teljes mértékben kitartok mellette amíg kormányra nem kerül
Azután már elég kritikus leszek vele szemben, addig tudjuk hogy csak propaganda és aljas lejáratás az egész, minden eszközük megvan rá, nem fogok bedőlni neki
Aki utazott már tömegközlekedésen reggel 7-8 között, az tudja, hogy milyen büdösek tudnak lenni az emberek. Sőt továbbmegyek, a saját anyámat nem tudom rávenni, hogy vizsgáltassa ki magát, mi okozza a rendkívül kellemetlen szájszagát. Őt nem zavarja. Engem viszont minden találkozáskor igen. És hiába beszéltem vele tapintatosan erről. Sajnos vannak emberek akiket ez nem érdekel vagy nem foglalkoznak vele. 🤷♀️
Az emberek azt várják hogy a vezetőjük makulátlan, feddhetetlen legyen. De ilyen ember nincs.
Egy ugyanilyen suttyomban felvett hangfelvételre kíváncsi lennék Orbánnal vagy a többi “szentéletűve”.
Illetve a bayersón nevelkedettek hirtelen milyen érzékenylelkűek lettek. Hagyjuk már!
A kérdés, hogy a Tisza párt milyen programot tesz le az asztalra. A többit leszarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!