Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tiszások gyakorlatilag egy...

A Tiszások gyakorlatilag egy újabb 2010-es fülkeforradalmat akarnak? Mivel lenne ez jobb a mai rendszernél?

Figyelt kérdés

#Magyarország #egymás #Orbán-Magyar
ma 06:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Annyival, hogy elsöpörne egy velejéig korrupt rendszert és esélyt adna arra, hogy valami más is kialakuljon, mert az látszik, hogy 0rbán már nem képes ezen változtatni (persze nem is akar, hiszen ő az egyik legnagyobb haszonélvezője).
ma 07:15
 2/10 A kérdező kommentje:
És van valami garancia arra, hogy nem ugyanazt a rendszert fogja továbbvinni?
ma 07:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Én a mai rendszer működésképtelenségét és romlottságát nem is vitatom, sőt, régóta adom is, én abban nem vagyok biztos, hogy jó ötlet, egy garancia nélküli csere, mert jelen pillanatban nem látom, hogy miben lenne más egy újabb egypártrendszer.
ma 07:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Persze, legkésőbb négy év múlva le lehetne váltani, ami az 0rbáni hatalomról nem mondható el.
ma 07:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Mitől olyan biztos ez, hogy legkésőbb 4 év múlva le lehet váltani, amikor a NER is igy kezdődött? Van benne valamiféle biztositék? Vagy ez csupán egy ugyanolyan politikai igéret, mint a többi?
ma 07:27
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 Mert akkor már nem lesz fidesz és még nem lesz egy kiépült másik rendszer. Nehezen tanul a nép, de most éppen azt csinálja...
ma 07:31
 7/10 A kérdező kommentje:

De, mi az, hogy kiépül egy másik rendsszer? Ezt nem értem.

Ebben a formában, Magyar Péter a NER-t venné át, teljes egészében, nincs másik rendszer.

Ugyanúgy nem lenne semmi, ami gátolná a hatalmát, mint ma Orbánnak.

ma 07:34
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 Majd megérted, ha látod.
ma 07:37
 9/10 anonim ***** válasza:

#8 Láthatólag te sem érted, hiszen nem tudtál neki válaszolni, pedig igen egyszerű volt a kérdése.

Fogalmad sincsen róla mitől lenne más vagy jobb ha MP kerülne kormányra, csak elhiszed, hogy jobb lesz majd, mert csak.

ma 08:13
 10/10 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok benne biztos, hogy akarom ezt egyáltalán látni. Semmilyen garanciát sem látok arra vonatkozóan, hogy nem a NERt folytatná.

Az üres igéretekkel, tele van a padlás.

ma 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!