Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez az új lakhatási támogatás...

Ez az új lakhatási támogatás ami januártól indul és az értéke 150 ezer ft/hó, ha jól értem ezt is a munkáltató adathatja és nem a kormány?

Figyelt kérdés

Pedig már kezdtem volna örülni hogy 10+ év alatt valami értelmeset is kitalál a kormány. De valójában ha ez is a munkáltató terhe - csak van rajta kicsi adókedvezmény - akkor valójában semmi értelme. Legalábbis nem sok. Azt fogják csinálni a cégek, hogy akinek albérlete van vagy lakáshitelt fizet, kifizetik ezt a 150 ezret de a fizetésük nem fog nőni mert a többi pénzt, azaz a "rendes" fizetést majd hozzá fogják igazítani ehhez a "juttatáshoz" és valójában ugyan annyit fognak kapni.. Ennek nem sok értelmét látom..

És olyanok is lehetnek akik kapnak albérlet támogatást, csak feketén adják oda (mint nekem). Én ennek az összegnek eddig a harmadát kaptam meg feketén, majd biztos januártól 3X annyit fog fizetni a cég mint eddig és még adózni is fog utána :D :D :D

Ha a kormány adná ezt a pénzt, annak több értelme lett volna. Azon nagyon csodálkoztam volna egy ilyen tolvaj kormány esetén.

nov. 17. 22:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
74%
Latszatintezkedes. Ha sporol a ceg akkor megis mibol fizetne ki 150 ezreket?
jan. 3. 19:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!