Vogel NERelin lejáratta a női társadalmat?
Figyelt kérdés
Most retteghetnek a férfiak, hogy egy ilyen romlott nő lehúzza anyagilag vagy megzsarolja őket?nov. 17. 18:31
1/9 anonim válasza:
Ahány nő annyiféle, persze van ami közös bennük.
2/9 A kérdező kommentje:
Szegény Pétert jól lehúzta ez semmirekellő, rosszéletű ,cemende nő.
nov. 17. 18:38
3/9 anonim válasza:
Szerintem totál hülyeség egyrészt általánosítani, másrészt hogyan is indult Magyar Péter politikai celeb karrierje??
Hát titokban felvett beszélgetéssel zsarolta a feleségét....
Úgyhogy ha valaki most kussba kellene legyen, az pont messiás uraság.
6/9 anonim válasza:
Számító, haszonleső, vagy manapság "aranyásó" nők eddig is voltak!
8/9 A kérdező kommentje:
Én is így veszem észre náluk a pénz az ÚR!
nov. 17. 18:57
9/9 anonim válasza:
Nem. Szerintem csak magát járatta le, nincs ebben semmi olyan dolog, amit ki lehetne vetíteni másokra vagy egy közösségre. Egyéni döntést hozott.
De talán többségünk belement volna... van az a pénz alapon, férfiak és nők is. Az eddigi infók alapján szerintem könnyen adta magát Evelin. Kérhetett volna jóval többet a jelenlegi kiélezett helyzet tekintetében. Egy átlaf férfi jobb alkut harcolt volna ki szerintem., de ugyanúgy átadta volna a felvételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!