Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter miért manipulálta...

Magyar Péter miért manipulálta a Vogel Evelinről Hanzel Henrik által készített titkos felvételt? Ezentúl azzal fog vádolni másokat, amiket ő elkövetett?

Figyelt kérdés
tegnap 09:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%

Erre valami forrás?

Vagy arra gondolsz, hogy megvágta? Azt azért csinálta, hogy minél rosszabb színben tüntesse fel Evelinként és még csak véletlenül se értesüljön az átlag proli arról, hogy pontosan miért is kéri a pénzt.

tegnap 09:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Hallgasd meg a vágatlan beszélgetést, fent van minden oldalon, 444, HVG, stb.
tegnap 09:18
 3/12 anonim ***** válasza:

Én már nem tudom, és nem is akarom követni ezt az egész Magyar-Vogel sagat. De egy rövid filmrészlet jut eszembe a Sose halunk meg c. filmből.

- A legszebb lány volt Újhelyen.

- Qrva volt!

- Ki a Teréééz???

- Úri qrva, de qrva...

tegnap 09:33
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem fogok másfél óra szart végighallgatni, ennyire nem érdekel MP. Olvastam a telexen, 444-en amit ők érdekesnek tartottak kiemelni.

De ha te valami mást értettél, akkor szívesen olvasnám azt is, hogy te mit hámoztál ki abból a szövegből.

tegnap 09:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Én azt, hogy kissé más a gyereke fekvése a teljes szöveg ismeretében. Számomra az jött le, hogy volt egy megállapodás, amibe Magyar Péter is belement, utasította az embereit, hogy a munkáját fizessék ki a Vogel Evelinnek. Szó nincs zsarolásról a teljes felvételen, a korábbi rövid vágott verzió erősen erre akart utalni, bár ott sem volt egyértelmű.
tegnap 09:42
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Tudtommal Vogel Evelin nem cáfolta, hogy ne kért volna 30 millió forintot. Azt se cáfolta, vagy tagadta senki, hogy ne pont ugyanaz a Vertán György fizetné Varga Juditot, mint aki most elszállásolja Vogel Evelint. Úgy tűnik a legbiztosabb döntés, amit az ember megtehet a megélhetéséért az az, hogy Magyar Péter exe legyen, mert akkor mindig lesz egy fideszes, aki pénzzel jutalmaz és tetőt rak a fejed fölé.
tegnap 09:44
 7/12 anonim ***** válasza:
78%

Nekem az új "hír" miszerint Magyar Péter valami poloskafélét találhatott a Tisza irodájában tovább erősíti, hogy Magyar Péter mindenkit IS hülyének néz...

Ha volt valami eszköz ott, akkor egy valaki rakhatta oda, Magyar Péter.

Totálisan hülyére veszi a pártot, a szavazóit, hazugságot, hazugsággal akar bizonyítani.

Persze addig jár a korsó a kútra...és hát diktafon által vész, ki diktafont ragad.

Hazugságspirálba fog belebukni Magyar Péter.... egyszer a kör bezárul, nem fogja hazugsággal takarni a sok korábbi hazugságait.

tegnap 09:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Tudtommal Vogel Evelin nem cáfolta, hogy ne kért volna 30 millió forintot."

ha mondjuk te egy cégből lelépsz és kérsz 30 milliót azért a munkáért amivel hozzájárultál a cég felfutásához akkor az zsarolásnak számít?

"megtehet a megélhetéséért az az, hogy Magyar Péter exe legyen"

Evlinke esetében nem tudom, hogy mi a helyzet, mennyire igaz amit ő állít abban, hogy milyen szerepe volt a Tisza felfutásában, de Varga esetében szerintem abszolút nem igaz amit írsz. Varga Judit hátba szúrásával lett MP ekkora ember és nem Varga került egy jövedelmezőbb pozícióba, mert MP-ről azt nyilatkozta amit. Elég ha megnézed Szájert vagy épp Novákot, nekik kiről kell hazudniuk azért, hogy jó állásaik, megélhetésük legyen?

tegnap 09:56
 9/12 anonim ***** válasza:
32%

"Ha volt valami eszköz ott, akkor egy valaki rakhatta oda, Magyar Péter."

Ezt mondjuk így nem értem, hogy hogy gondolod. Egy iroda nem egy zárt rendszer, járnak-kelnek benne az emberek, bárki poloskázhat. Nem kell hinni MP-nek, de nem kell meghazudtolni a fizikai törvényeit sem.

tegnap 09:57
 10/12 A kérdező kommentje:

"Ha volt valami eszköz ott, akkor egy valaki rakhatta oda, Magyar Péter."

Vagy még ennyi sem, csak beblöffölte.

Ennek nagyon csúnya bukás lesz a vége. Kun Béla nyomdokain halad a srác, a végén neki is a menekülés lesz az egyetlen járható út. A szavazói pedig... szegények akkorát fognak csalódni, hogy a pszichológusoknak és a pszichiátereknek lesz munkájuk bőven.

tegnap 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!