Magyar Péter miért manipulálta a Vogel Evelinről Hanzel Henrik által készített titkos felvételt? Ezentúl azzal fog vádolni másokat, amiket ő elkövetett?
Erre valami forrás?
Vagy arra gondolsz, hogy megvágta? Azt azért csinálta, hogy minél rosszabb színben tüntesse fel Evelinként és még csak véletlenül se értesüljön az átlag proli arról, hogy pontosan miért is kéri a pénzt.
Én már nem tudom, és nem is akarom követni ezt az egész Magyar-Vogel sagat. De egy rövid filmrészlet jut eszembe a Sose halunk meg c. filmből.
- A legszebb lány volt Újhelyen.
- Qrva volt!
- Ki a Teréééz???
- Úri qrva, de qrva...
Nem fogok másfél óra szart végighallgatni, ennyire nem érdekel MP. Olvastam a telexen, 444-en amit ők érdekesnek tartottak kiemelni.
De ha te valami mást értettél, akkor szívesen olvasnám azt is, hogy te mit hámoztál ki abból a szövegből.
Nekem az új "hír" miszerint Magyar Péter valami poloskafélét találhatott a Tisza irodájában tovább erősíti, hogy Magyar Péter mindenkit IS hülyének néz...
Ha volt valami eszköz ott, akkor egy valaki rakhatta oda, Magyar Péter.
Totálisan hülyére veszi a pártot, a szavazóit, hazugságot, hazugsággal akar bizonyítani.
Persze addig jár a korsó a kútra...és hát diktafon által vész, ki diktafont ragad.
Hazugságspirálba fog belebukni Magyar Péter.... egyszer a kör bezárul, nem fogja hazugsággal takarni a sok korábbi hazugságait.
"Tudtommal Vogel Evelin nem cáfolta, hogy ne kért volna 30 millió forintot."
ha mondjuk te egy cégből lelépsz és kérsz 30 milliót azért a munkáért amivel hozzájárultál a cég felfutásához akkor az zsarolásnak számít?
"megtehet a megélhetéséért az az, hogy Magyar Péter exe legyen"
Evlinke esetében nem tudom, hogy mi a helyzet, mennyire igaz amit ő állít abban, hogy milyen szerepe volt a Tisza felfutásában, de Varga esetében szerintem abszolút nem igaz amit írsz. Varga Judit hátba szúrásával lett MP ekkora ember és nem Varga került egy jövedelmezőbb pozícióba, mert MP-ről azt nyilatkozta amit. Elég ha megnézed Szájert vagy épp Novákot, nekik kiről kell hazudniuk azért, hogy jó állásaik, megélhetésük legyen?
"Ha volt valami eszköz ott, akkor egy valaki rakhatta oda, Magyar Péter."
Ezt mondjuk így nem értem, hogy hogy gondolod. Egy iroda nem egy zárt rendszer, járnak-kelnek benne az emberek, bárki poloskázhat. Nem kell hinni MP-nek, de nem kell meghazudtolni a fizikai törvényeit sem.
"Ha volt valami eszköz ott, akkor egy valaki rakhatta oda, Magyar Péter."
Vagy még ennyi sem, csak beblöffölte.
Ennek nagyon csúnya bukás lesz a vége. Kun Béla nyomdokain halad a srác, a végén neki is a menekülés lesz az egyetlen járható út. A szavazói pedig... szegények akkorát fognak csalódni, hogy a pszichológusoknak és a pszichiátereknek lesz munkájuk bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!