Fidesz új "csomagja" nagyon jövedelmező a kormánynak. Ügyesek szerinted is?
Figyelt kérdés
Megengedik a munkáltatóknak hogy adjanak száz 150000 ft-os cafeteriát. Ebből is 28% adót beszed a kormány, szóval nemhogy nem támogatnak egyáltalán, hanem még el is vesznek a támogatásodból, amit valszeg amúgyse kapsz meg max a fizetésből vonják le. Orbán viktornál nagyobb zsugoribb fukar embert még nem láttam 🤣🤣🤣nov. 17. 15:51
2/6 A kérdező kommentje:
Elképzeltem ahogy Orbán leül brainstormingolni hogy a következő gumicsontban kéne olyan szó hogy "támogatás". A hideg kirazza már csak a gondolattól is hogy az adófizetők pénze az adófizetők között legyen elosztva. 2 óra utan megszületett ez az ötlet. Benne van a támogatás szó, és még ingyen is volt a költségvetésnek 🤣🤣🤣
nov. 17. 16:36
3/6 anonim válasza:
Én ebben azt nem értettem, hogy ez hogy támogatás. Ha a cég akart, akkor eddig is adhatott több pénzt, hogy jobb helyen lakjon valaki, mégse tették.
A munkáltatók nem jótékonysági szervezeteket, szóval kétlem, hogy ezt sokan igénybe fogják venni.
4/6 A kérdező kommentje:
3 én se tudom miért hívhatják tamogatasnak. Ez olyan mintha azt mondaná Mikulás hogy ő vette a gyerekeimnek a csomagokat, de közben egy centet se rakott bele, én fizettem ki és csomagoltam be a gyerekeimnek mindet.
nov. 17. 17:09
5/6 anonim válasza:
Ez csak egy politikai látszólagos, rövid távú kezelés, nem megoldás arra ami van. Az albérletekre elmegy a pénz, a lakhatási válság meg ugyanúgy megmarad. Ha megnő a kereslet az albérletekre, az növeli az árakat. Ugyanott tartunk hogy nő a szegénység. Már megint egy fidesz általi agyhalott lépés, amivel megakarja nyerni a szavazatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!