Lakatos Márk melyik párttal szimpatzál?
Figyelt kérdés
nov. 17. 11:14
11/30 A kérdező kommentje:
11.
Troll barátunk!
nem neked tettem föl a kérdést, most már le lehetne innen kopni!
nov. 17. 11:24
12/30 anonim válasza:
#12 Lol! Nem? Hanem kinek? Magadnak? Kérd meg a gyiket hogy csináljon neked egy safespacet ahol csak te vàlaszolhatsz. :D
13/30 A kérdező kommentje:
A Mi hazánk valóban
megszólalt a Lakatos Márk-botrányban + videó
"
Súlyosabb büntetést szorgalmaz a Mi Hazánk az ismert stylist körül kialakult botránnyal összefüggésben."
nov. 17. 11:26
14/30 anonim válasza:
#14 Nyilván ezt mondják, hiszen most próbálnak elhatárolódni tőle. De a Bikás parki rendezvényükön is ott volt, láttam, hisz ott voltam.
15/30 anonim válasza:
Amely párt a legjobban támogatja az lmbtq-t, s az nem az MHM!!!
16/30 A kérdező kommentje:
Azért nagyon durva hogy amikor a baloldalon van gyerekzaklatáshoz köthető botrány ,akkor teljes mértékben elhatárolódnak és kussolnak!
elég durva
nov. 17. 11:30
17/30 anonim válasza:
#16 Attól hogy valaki lmbtqs mèg lehet Mi Hazánkos, hiszen az MH alapvetően nem homofób.
18/30 A kérdező kommentje:
Nagyok kussol a trollunk!
nov. 17. 11:32
20/30 anonim válasza:
Köztudott, hogy Lakatos Márk Toroczkai Lászlóval jó viszonyban van. Az elmúlt évek alatt több alkalommal látták őket együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!