Lakatos Márk ügyébe több ismert baloldali celeb is belebukhat ? Borul a dominó?
A Paláverbe mondta a műsorvezető Lentulai, hogy ebbe a Lakatos Márk féle baloldali pedofil ügybe sorra belebukhatnak a balliberális celebek, újságírók, ha kinyitja a száját. Van erről egy írása Apáti Bencének amit felolvasott és azt nem találtam meg csak ezt
Valóban olyan a helyzet, hogy most reszketnek a 444-nél és más balliberális szerkesztőségben, szervezetekben, LMBTQ csoportokban mert ő az is volt, hogy nehogy magával rántsa őket Lakatos? [link]
Jelen pillanatban, még a megnevezett személy sem bukott bele ebbe az ügybe, nemhogy a dominók dőlnének.
Bocsájtassék már meg, ha a közvélemény jelentős része, meglehetősen fenntartásokkal kezel egy ilyen rágalmazási ügyet, azok után, hogy az ügy kirobbantója a fizikai erőszaktól sem riad vissza.
Én megvárnám, hogy egyáltalán az illető személyt elitélje egy arra érdemes biróság, majd utána állitom, hogy bűnös. Viszont a kormány közelében, ténylegesen elitélt bűnözőkről beszélhetünk, akikkel kapcsolatban, valahaogy ez a politikai segédmunkás, végig kussban volt és nem zavarta, hogy sorra viszik el a pedofiliával érintett embereket a kormány közeléből.
Ezért állszentség ez az egész és politikai figyelemfelhivás.
Ettől függetlenül, ha valaki bűnt követett el, azt a jog vizsgálja ki és feleljen érte, de az ügyet kirobbantó személy végett én nem tartom valószinűnek, hogy egyáltalán, bárkit is lecsuknának a végén.
4-es
A jobboldal miért nem szervez tüntetést a pedofília ellen...? Jaaaa sejtem miért nem....bocsi. xD
Remélem, az egész balliberális pedóhálózat belebukik a dologba, és magukkal rántják a Fideszes pedóhálózatot is.
Magyarország nem nagy hely, itt a mocsok mindig összeér hiába különböző oldalakról, csoportoktól indult ki.
Eddig a Fidesz ügyesen elvarrta a szálakat ott, ahol nem tudta eltussolni az ügyet. De itt most jól látszik, hogy amint kitört ez a botrány a Fidesz nem szállt rá egyből, a Mi Hazánk és a Mi Hazánk közeli médiumok voltak ez egyetlenek, akik az első perctől felkarolták az ügyet.
A Fidesz média csak azután kezdett el vele foglalkozni, hogy túl ismertté vált az ügy, így már ciki lett volna nem foglalkozni vele. Persze nyilvánvalóan a "gyermekvédő" és baloldal mocskoló alapállást vette fel a Fidesz-média kommunikációja, nem is tehetett mást, évek alatt ezt a kommunikációs stratégiát építette ki.
De számomra nagyon érződik, hogy a Fidesz most kényszerhelyzetből kapta fel ezt az ügyet, nem pedig azért mert lehetőséget látott az ellenzékmocskolásra benne.
Röviden: szerintem a Fidesz most fél, hogy ha túl sokáig bolygatják ezt az ügyet, akkor minden eddiginél több és súlyosabb Fideszes pedó ügy kerülhet napvilágra, mert mint írtam, szerintem Magyarország túl kicsi, hogy a különböző pedóhálózatok ne érjenek össze...
álmodik a nyomor...
eddig csak a ti köreitek buktak bele pedoügyekbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!