Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem büdös egy kicsit a Tisza...

Nem büdös egy kicsit a Tisza párt amiatt, hogy a hangfelvételen elhangzó súlyos állításokat MI kártyával próbálják lesöpörni magukról?

Figyelt kérdés

Egyáltalán miért kell ilyen méltatlanul gyalázni a pártja jelöltjeit magán beszélgetésekben?

Miért talán tehetséges politikus az aki miniszterelnök jelöltnek készül és egy szórakozóhelyen balhézik és így árt a pártjának?

Vagy csak aki interjút ad engedély nélkül az árthat a Tiszának, bulizás ész nélkül rendben van?

Én Tiszára szavaztam áprilisban, de én ezt az MI teóriát nem veszem be… szerintem hazugság. Más hogy gondolja?

nov. 16. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Köszönjük, majd értesítjük.
nov. 16. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Miből gondolod, hogy hazugság? Miért ne tehetné ezt meg a Fidesz? Egyébként nemrég vettek meg egy nagy AI fejlesztő céget rengeteg pénzért. És szakértők is azt mondták a felvételekre, hogy manipuláltak, vagy hamisítottak.
nov. 16. 12:17
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Ez csak terelés a kegyelmi botrányról, és a hangfelvételről, miszerint rogánék belenyúltak ügyészségi iratokba, s a hacker-ügyről még nem is beszéltünk: Ez hogy került magához?
nov. 16. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Nem. Vagy ha igen, akkor ezt is kritika nélkül el kell fogadnod:

[link]

Tuti nem MI, ugye? :)

nov. 16. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:
29%
Nem kicsit, nagyon. Persze az MP-hívőknek semmi sem gyanús, ami az istenükkel kapcsolatos.
nov. 16. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:
34%

Büdös? Találó jelző. Árad a szájszag, blee :)

Kíváncsi vagyok, mi lesz belőlük, mert eddig nem sok komolyságot mutattak, legalábbis az egyetlen ismert név. A felhajtás nagy, de tartalom egyelőre nincs sok.

nov. 16. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!