Nem büdös egy kicsit a Tisza párt amiatt, hogy a hangfelvételen elhangzó súlyos állításokat MI kártyával próbálják lesöpörni magukról?
Figyelt kérdés
Egyáltalán miért kell ilyen méltatlanul gyalázni a pártja jelöltjeit magán beszélgetésekben?
Miért talán tehetséges politikus az aki miniszterelnök jelöltnek készül és egy szórakozóhelyen balhézik és így árt a pártjának?
Vagy csak aki interjút ad engedély nélkül az árthat a Tiszának, bulizás ész nélkül rendben van?
Én Tiszára szavaztam áprilisban, de én ezt az MI teóriát nem veszem be… szerintem hazugság. Más hogy gondolja?
nov. 16. 11:49
2/6 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy hazugság? Miért ne tehetné ezt meg a Fidesz? Egyébként nemrég vettek meg egy nagy AI fejlesztő céget rengeteg pénzért. És szakértők is azt mondták a felvételekre, hogy manipuláltak, vagy hamisítottak.
3/6 anonim válasza:
Ez csak terelés a kegyelmi botrányról, és a hangfelvételről, miszerint rogánék belenyúltak ügyészségi iratokba, s a hacker-ügyről még nem is beszéltünk: Ez hogy került magához?
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Nem kicsit, nagyon. Persze az MP-hívőknek semmi sem gyanús, ami az istenükkel kapcsolatos.
6/6 anonim válasza:
Büdös? Találó jelző. Árad a szájszag, blee :)
Kíváncsi vagyok, mi lesz belőlük, mert eddig nem sok komolyságot mutattak, legalábbis az egyetlen ismert név. A felhajtás nagy, de tartalom egyelőre nincs sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!