Bűnözőnek számít az, aki kiveszi a kukából az 50 Ft-os flakont?
Hiába értetlenkedsz, a törvény eddig is az volt, hogy a kukába dobott dolgokat nem lehet kivenni onnan, mert az a szemétszállító cég tulajdona onnantól.
Az iskolai papírgyűjtéseknél is külön el kell magyarázni a gyerekeknek, hogy nem mászhatnak bele az utcai papírgyűjtőkbe és nem szedhetik ki onnan a papírt, hogy behozzák, mert az a törvény szerint lopásnak számít. 10 éve meg 20 éve is ugyanez volt a törvény.
Ettől függetlenül már történt hivatalos állásfoglalás az ügyben és senkit nem fognak azért megbüntetni ha kiveszi a jó palackokat a szemetesből. Szétdobálnia nem szabad meg kárt nem okozhat azzal hogy kukázik. Ahogy eddig se tehették.
Sok éve abból is volt "ügy" hogy hajléktalanokat akartak megbírságolni amiért kukáztak, akkor is lezárták ennyivel, az is hülyeség lett volna.
#4 XD
Ilyen szegényellenes kormánya sem volt még az országnak. Egye meg a szemétszállízó fideszss cégvezér a szemetet ha annyira kell neki. Ezt büntetik, de a több milliárdokkal tùlárazott közbeszerzés persze teljesen rendben van, hiszen itt ez a papír amire Semjén Zsolt leírta hogy rendben van a sok droid meg nyomott rà egy igent.
Jobboldalon erkölcsről mèg sohasem hallottak.
#5 Látom nem sikerült felfognod hogy pont azt írtam le, a törvény eddig is ilyen volt, nem most, nem ez a kormány tiltotta meg a kukázást.
De nem kell félned, kukázhatsz nyugodtan tovább, láthatólag az a te színvonalad.
#8 Az én színvonalam az, ahol nem büntetem a társadalom legalján lévőket valami olyan miatt amivel senkinek sem ártanak és az minimálisan hozzájárul a túlélésükhöz.
A te szinted meg az, hogy annyira képtelen vagy az együttérzésre, hogy fel sem tudod fogni, hogy valaki felháborodhat egy ilyen elmebeteg törvényen úgy hogy amúgy nem kukás. Nyilván kukás vagyok, ezt a mobilt is kukáztam, amin írok. :)
Mondom, a jobboldalon nem létezik erkölcs, hiszen annak az alpja az empátia. Ők erre pszichológiailag képtelenek. Csak a saját érdeküket tudják nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!