2026-ban, aki nem a Fideszre vagy a Tiszára fog szavazni, az mire számít?
Figyelt kérdés
Jelen állás szerint ebből a két párból fog valamelyik győzni majd a választáson.
A Fideszesek egyértelmű kire fognak, de aki kormányváltást akar az miért szavazna például a DK-ra, Mi Hazánkra vagy bárki másra? Pártállástól függetlenül szerintem csak akkor van esély kormányváltásra, ha a legerősebb kihívót támogatja mindenki, aki nem így tesz az a Fideszt segíti.
Személyesen én mindegyik pártot, politikust megvetem, de mégis úgy érzem, hogy elmegyek szavazni a Tiszára, mert ha csak fele olyan ganék lesznek, mint a Fidesz már az is jobb. (A kisebbik rossz)
nov. 9. 16:36
1/13 anonim válasza:
Talán egyfajta lázadásból fogja tenni, hogy ne asszisztáljon ehhez a leegyszerűsített kétpólusú választási rendszerhez ami Amerikában is van. Amúgy meg ha nem indulna ellenzéki párt a választáson a Tiszán kívül, akkor is mindegy. Trump győzelmével Orbán már most zsebre vágta a két/harmadot. MP már el is kezdett egyre jobban elhalványulni, és lőtt egy hatalmas öngólt, hogy nem indulnak a Tolna megyei időközi választáson. És hol van még 2026.
2/13 anonim válasza:
Én a Momentumra fogok szavazni a három szexi cica miatt (Donáth Anna, Cseh Katalin, Orosz Anna). Egyrészt, mert imádom őket, másrészt talán még megmenthető a párt a parlamentből való kieséstől, és akkor nézhetem tovább, hogy billegetik szexi testüket a parlamentben.
3/13 anonim válasza:
Arra, hogy a magyar embereket is fogja képviselni valaki a parlamentben (Mi Hazánk).
5/13 anonim válasza:
Én azért nem fogok egyik "nagy" pártra se szavazni, mert nem képviseli egyik sem az én véleményemet. Én nem fogok csak azért a Tiszára szavazni, mert nem Orbán. Elég ha ránézünk az USA-ra és látjuk, hogy a kvázi kétpártrendszer egy katasztrófa, és én ehhez nem akarok asszisztálni. A demokratikus többpártrendszer kialakulásához pedig nem megoldás egy kormányváltás.
6/13 anonim válasza:
kutya pártra
azt szeretném, hogy koalíciós kormány legyen a következő
7/13 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy a kisebb pártok képviselik a szavazóikat, ami elméletben jól is hangzik. Viszont 2/3-os többséggel lényegében egypártrendszer van és az ellenzék csak biodíszlet a parlamentben. Így sajnos hiába akarnak bármit tenni.
nov. 9. 23:55
8/13 anonim válasza:
#7 Értem én, de a Mi Hazánk kivételével az összes pártot ugyanazok irányítják külföldről, így aztán teljesen mindegy, hogy közülük ki kerül kormányra.
9/13 anonim válasza:
Hagyjuk mar ezt a kulfoldrol iranyitjak konteos baromsagot
10/13 anonim válasza:
#9 Akkor miért van, hogy akár a Fidesz, akár a komcsik vannak kormányon, mindig mindent a nyugati multik és az USA érdekében tesznek, a magyar emberek kárára is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!