Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 30 millió lelépési pénz...

30 millió lelépési pénz soknak számít, amit Vogel Evelin kért a távozása után a Tisza párttól? Fidesztől megkaphatta ezt a pénzt a gyalázkodó riportjáért Magyar Péter ellen?

Figyelt kérdés

[link]

Jól tette Magyar Péter hogy nem engedett Evelinnek?

tegnapelőtt 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
18%
Nem számít soknak.
tegnapelőtt 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Azt csak Péter tudja én helyette nem tudok mit mondani.
tegnapelőtt 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, jobban járt volna, ha kifizeti, így most az egész ország a "büdös szájú követőkről és saját nyugdíjaskommandóról" beszél. A nő szerintem semmit nem kapott senkitől, saját bosszúvágya vezérli csak. Magyar Péter hihetetlenül meg tudja magát utáltatni a nőkkel...
tegnapelőtt 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
Én azt tudom, hogy a karma hatott. MP jól lejáratta a saját feleségét, a gyermeki édesanyját, ráadásul rendőrségi dokumentumok igazolják Péter abszurd viselkedését. FElvételeket készített V. Juditról. Erre mos ő sipákol és ti tartjátok igazságtalannak a felvételeket. Ez a röhejes. Hogy M.Péternek szabad, de másnak nem.
tegnapelőtt 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha Vogel Evelin igazat mondott az index interjúban arról, hogy a pártalapítás és beindítás melós részét ő végezte, mindezt ha jól értettem meggyőződéséből tette, nem pedig fizetségért cserébe, már akkor sem sok, de ha az is igaz, hogy ő intézte Péternek a kapcsolati tőkét, mert Péter értelemszerűen a sajátját bukta, mikor a Fidesz köreiből távozott, akkor pláne nem sok, sőt baráti ár a 30 millió. Ennél sokkal-sokkal többet fog visszavárni az, aki anyagilag támogatja jelenleg a pártot, azaz az, akit Vogel Evelin intézett Magyar Péternek. :)
tegnapelőtt 18:04
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
Olyat nem mondott, ami megér 30 millát. Egyébként fizetett volna. Ráadásul tudta, hogy lehallgatják, azt is hogy Evelint beszervezték. Tehát nyilván nem fog olyat mondani, amit generáltak az AI hangszoftverrel.
tegnapelőtt 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!