Ezért a hangfelvételért kért 30 millió Vogel Evelin?
Ez csak a kezdet...
Diktafon által vész, ki diktafont ragad...
Én is durvábbra számítottam, de szerintem nem csak ennyi van, majd hónapokig kapjuk az ilyen pár perces videókat, nem akarják ellőni idő előtt az összes puskaport.
Sőt szerintem ez majd csak valamikor jövő év vége felé fog bedurvulni ha még akkor is ennyire jól fog állni a Tisza. Ha mondjuk beesnek annyira, hogy össze kell a DK-val fogni akkor még az is lehet, hogy megkímélik és nem jön ki minden ami róla van.
Nekem két dolog jött le ebből:
1. Magyar Péternek igaza volt most is, hogy mit terveznek és mikor. Ebből az jön le, hogy valóban vannak belső emberek akik segíteni próbálnak neki.
2. A Fidesz teljes mértékben fél ezért próbálkoznak mindennel és hamarabb is, függetlenül attól h kiderül a Fideszről az igazság
+1 Itt nem Magyar Péter a személye a névadó már. Ő csak egy generálás. Az emberek nem akarják a Fideszt többet és ezt már elérte Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!