Kiszolgáltatottság a szegényeknél és az alacsony jövedelműeknél.
A nyugdíjasok egy része szinten, picit tehetősebbek nyugdíjasok meg Orbánnal együtt nőtt fel megszokták plusz ahogy öregszik az ember egyre kevésbé nyitott a változásra.
nov. 16. 16:10
12/26 anonim válasza:
#10 Én már csak azt nem értem hogy orrba szájba nyomatja hogy EU rossz így meg úgy meg gyenge gazdasági teljesítményük lett, úgy hogy eddig ők húzták ki a szarból az elismert |Gyenge gazdasági teljesítmény, nagy korrupció| féle Orbán-rendszert a szarból. Ennek ellenére van pofája ilyeneket csinálni hogy mégjobban lehúzza belső propagandával az EU-t, meg elfordul mert gyengébb lett a gazdaságuk, úgy hogy egyedül sosem ért el semmit. Mindemelett fél az EU ügyészségbe csatlakozni, mert nem akar vagyonnyilatkozati rendszert se váltani. Jelenleg akkor mi az értelme egy ilyen embernek a hatalmon?
nov. 16. 16:43
13/26 anonim válasza:
A nyugdíjasoknál talán az is közrejátszik, hogy még mindig viszonylag sokan vannak köztük olyanok, akik nem láttak még képszerkesztő, videószerkesztő programokat. Így el sem tudják képzelni, hogy egy fotó, vagy videó hamisított legyen. Szél Bernadett mesélte még évekkel ezelőtt, hogy találkozott olyan szavazóval, aki teljesen komolyan elhitte, hogy ott álltak a határkerítésnél drótvágó ollókkal. Mert máskülönben hogyan tudták volna így lefényképezni őket.
nov. 16. 21:07
14/26 gago77 válasza:
Nos, a világ egyetemein egyfajta woke indoktrináció folyik, ebből egyenesen következik milyen beállítottságú "tanult" réteg kerül ki. De a valóság ettől még valóság marad. A reális politikát pedig - egyelőre - Orbán nagyobb mértékben műveli, mint a libbant balosok. :D
nov. 17. 11:41
15/26 anonim válasza:
14-es
Inkább az aktuális kormányhoz köthető. Ha emlékszel, ez a szavazóbázis ugyanúgy megvolt az MSZP-nek is.
nov. 17. 12:26
16/26 anonim válasza:
15.: Szerintem azért van sok idős fideszes, mert aki ma idős, az a rendszerváltás körül középkorú volt, vagy még elég fiatal. Az akkori 30-40 éveseknek elegük volt a kommunistákból, akkor a Fidesz egy antikommunista párt volt, sokak fejében ez beragadt. Nem véletlen, hogy 30 éve népszerű volt az MSZP az akkori 70 körülieknél, mert ők hatalmas kommunista agymosást kaptak a negyvenes-ötvenes években. Természetesen köztük is voltak antikommunisták, de sokan valóban a komcsiknak köszönhettek pl. egy panellakást és egy elfogadható életszínvonalat. Nekik nem tetszett a rendszerváltás, így a komcsikat visszahívták. Azóta ők 100 év körül lennének, most az egykori fideszes ifjú titánok lettek nyugdíjasok.
Másrészt a Fidesz az elmúlt 20 évben elkezdte a tanulatlanabbakra építeni a politikáját, mert ők többen vannak és több szavazatot lehet így begyűjteni.
nov. 17. 17:47
17/26 anonim válasza:
36 voltam a rendszerváltáskor, és szinte egyformán rühellem a DK-át és a Fideszt. A DK-ra MSZP-re sohasem szavaztam, a Fideszre utoljára 2010-ben, de már akkor is csak befogott orral. Szóval sehogy sem értem. Azt még csak-csak, hogy 2010-ig a Fideszre szavaztak inkább, de hogy még utána is úgymaradtak?!
nov. 17. 17:59
18/26 anonim válasza:
#16 Ahogy mondod, meg akarják teremteni a fiatal nyugdíjasokat még a választás előtt egy kis alamizsnával. Remélem az eszesebb réteg tud valamelyest segíteni azon hogy ne legyenek ezek a fiatal nyugdíjasok mégtöbben.
nov. 17. 18:03
19/26 anonim válasza:
Mert a fidesz szavazótábora ostoba emberekből áll, rájuk épül, őket szólítja meg a teljes rogáni propaganda. Épeszű ember csak megundorodik ettől a hitvány, lekezelő, hülyére vevő propagandagépezettől, de az ostoba embereknek erre van szüksége. Az ország népességének többségét viszont ez az alulművelt félbites jobbágy lakosság adja ki, ezért se akarja a fidesz az értelmiséget is megszólítani, mert felesleges erölködés lenne.
nov. 17. 18:08
20/26 anonim válasza:
#19 Ez még egy ok ami miatt nem érdekük fejleszteni az oktatást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!