Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ami titkos felvétel eddig...

Ami titkos felvétel eddig kijött Magyar Péterről azok szerinted hamisítványok?

Figyelt kérdés

kb. ezek voltak amik kiderültek:

-Büdösek a követői, szájszaguk van, nyugdíjas kommandóval viccelődik.

-Alkalmatlannak tartja az EP képviselőit. Megtiltotta nekik, hogy nyilatkozzanak, mert csak elrontani tudják az ő csodás munkáját.

Tényleg olyan hihetetlen, hogy MP ezeket bizalmasan elmondja a barátnőjének, mert ezt gondolja? Milliárdos AI software kell egy ilyen lejárató kampány összerakásához, mert annyira profi politikus MP, hogy még ilyesmit nem is gondol, nemhogy kimondana?

ma 20:18
A kérdező szavazást indított:
Fidesz szimpatizáns vagyok, tényleg mondta ezeket.
Fidesz szimpatizáns vagyok, egy részét mondhatta de tuti van amit AI-val raktak hozzá.
Fidesz szimpatizáns vagyok, MP ennél sokkal okosabb és tisztességesebb, ő ilyesmiket nem mondana, AI az egész.
Tisza szimpatizáns vagyok, tényleg mondta ezeket.
Tisza szimpatizáns vagyok, egy részét mondhatta de tuti van amit AI-val raktak hozzá.
Tisza szimpatizáns vagyok, MP ennél sokkal okosabb és tisztességesebb, ő ilyesmiket nem mondana, AI az egész.
Pártsemleges / más szimpatizánsa vagyok, tényleg mondta ezeket.
Pártsemleges / más szimpatizánsa vagyok, egy részét mondhatta de tuti van amit AI-val raktak hozzá.
Pártsemleges / más szimpatizánsa vagyok, MP ennél sokkal okosabb és tisztességesebb, ő ilyesmiket nem mondana, AI az egész.
20 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem hamisak akkor is irrelevánsak, mert kontextusból kiemelet felvételeket hallhatunk, de ha még ezt is figyelen kívül hagyjuk akkor sincs benne semmi gáz. Mi is mondjuk a munkahelyen másra, hogy alkalmatlan, de mégis ott dolgozik. :)
ma 20:29
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy meg persze, hogy "alkalmatlanok". Egyik se volt EP képviselő előtte sose, egyik se állt ki tömegek elé beszélni sose. Ez nekik is új. Nem várható el, hogy alkalmasak legyen azonnal. Bele kell tanulniuk. És azt se tudjuk ez a beszélgetés mikor volt. A válogatás után közvetlenül vagy előtte, vagy utána.. De az is lehet, hogy több hanganyagból vágták össze a felvételt. Semmit se tudunk. Szóval felesleges rajta vergődni.
ma 20:31
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ha mesterségesen generálnanak hanhfelvételt, hogy lejárassak MP-t, nem ilyet találnának ki. Főleg ez a hányszor izzadt le meg kinek büdös a szája... ezt rakták volna össze egy másfél milliardos szoftverrel?... szerintem sokkal reálisabb, hogy tényleg elhangzott.
ma 20:47
 4/13 anonim válasza:
81%
Nincsen köztük hamisítvány.
ma 20:49
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván igazak, hiszen a belső köre szivárogtatta ki.
ma 20:55
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Inkább ki és összevágások lehetnek bennük, mintsem AI, ha már manipulációról beszélünk.
ma 20:57
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Mindegy csak váltsa le Orbánt.
ma 21:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Amikor már a tudásába nem tudnak belekötni akkor belekötnek a magán életébe. Ennyi a fidesz
ma 21:28
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

#8 ez nem a magánélete (pláne az EP-s része), és egy (volt) párttag a szivárogtató...

Ha meg a tudása annyira fontos, akkor miért úgy néz ki úgy az fb oldala, mint egy divatmagazin?

Hallottam már vele nagyon jó interjút, abszolút vannak jó gondolatai, de egy "államférfinak" az okosság a minimum, ezen felül alkalmasnak is kéne lenni: higgadtnak, megfontoltnak, erősnek, talpraesettnek, stb.. Egy hisztis gyerek olyan a politikában, mint elefánt a porcelánboltban!

ma 22:08
 10/13 anonim ***** válasza:

#22:08

Te egy tipikus fidernyák vagy...

Annyira vicces, hogy kilett nektek adva az új parancs, hogy mostmár azt kell mondani, hogy "én utálom a fideszt, DE ..." és jönnek a logikátlan hülyeségek, mint pl hogy senki más nem tudna ilyen jól kormányozni :DD Annyira primitívek vagytok, hogy az már szánalmas....

ma 22:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!