Orbán Viktor illetve a fidesz hogyan látja ezt? (Alul bővebben)
Jelenleg tiszás vagyok, és pontosan tudom meddig maradok az.
Viktor karizmatikusabb, ez tény, vannak emberek akiknek erős karizmája van, az ilyenek általában szimpatikusabbak az embereknek. Ehhez képest Mp inkább egy szeleburdi suhancnak tűnik, sőt azt is el tudom képzelni hogy Mp ahogyan most a propagandát figyelmen kívül hagyja, úgyanúgy figyelmenkívül hagy majd olyan kérdéseket amik fontosak lehetnek, látni ebben a potenciált. Ov-nak és a többieknek, a fidesznek nem tűnik fel, hogy miért Mp-t választjuk egyre többen? Ov szimpatikus volt a kezdetekben, a karizmájából sem vesztett sokat, de ez már elég a népnek mármint a karizma. Ismert ez a karizma jelenség, azaz hogy az ilyen emberekhez vonzódunk, akkor is ha már árt, de hogy ez már egyre kevésbé működik, az kiderült az elmúlt hónapokban. Ameddig Ov nem engedi el a jelenlegi identitását, azaz nem beszél velünk értelmesen, nem ismeri el egyetlen hibázását sem, addig a jelen tendencia fog folytatódni, és ki tudja milyen egyéb következményei lehetnek még, ha már a végrehajtó hatalom nem őt védi majd, sőt, láttunk már erre példát, a népharag a legrosszabb dolog a földön. Miért nem vált taktikát ha lefelé ível?
Orbán Viktor sokkal karizmatikusabb, ez nem vitatéma.
Mindig is karizmatikus volt. Ha 80-as, 90-es évekbeli felvételeket néz róla az ember, akkor az az érzése, hogy ez a srác sokkal érettebb, mint a kortársai. Egy komoly, jó megjelenésű, intelligens fiatalember volt, akivel tudtak azonosulni az akkori fiatalok, de az idősek is kedvelhették. Régen a Fidesz volt a fiatalok pártja.
A 2000-es években kezdhetett kialakulni a mai énje, tulajdonképpen egy politikai zseni lett, stílusa teljesen egyedi:
- Orbán nem megy bele felesleges vitákba, személyeskedésbe. Politikai ellenfeleit ha kell, ignorálja, most pl. nagyon jól ismerte fel, hogy a legjobb stratégia az, ha Magyar Péterrel nem foglalkozik. Míg Magyar élete tulajdonképpen egy celebparádé, ahol a volt nőjével harcol, addig Orbán komoly dolgokról beszél a Kossuth Rádióban, komoly emberekkel tárgyal, Trump is elismeri, terveik vannak együtt, stb. A karizma már itt megvillan, pedig csak ignorál, mást nem csinál.
- Parlamenti felszólalásai is zseniálisak. Míg az ellenzék kígyót-békát kiabál rá, addig ő rendszerint nyugodt és higgadt stílusban teszi helyre a dolgokat.
Ez a felszólalása emlékezetes, nem véletlen, hogy több, mint 445 000 megtekintés van rajta. Javaslom, nézzétek végig ezt a 11 percet:
A Kérdező rálisan látja a dolgokat. Az elfogult ellenzékiek annyira megvetik Orbánt, hogy nem a valóságot látják, mivel csak az érzelmek vezetik őket. Egy elfogult ellenzéki szavazó szerintem még hülyének is gondolja a miniszterelnököt, és nem képes reálisan látni a szellemi képességeit.
Egyébként én magam sem ellenzéki, sem kormánypárti nem vagyok.
Senkinek sem adom a szavaztatom. Ezért reálisan látom a dolgokat, mivel nem vagyok elkötelezett senki mellett.
A Kérdező TISZA-s, de nem egy olyan elfogult, mint a Magyart követő emberek többsége lehet.
#12 voltam
Kérdező én veled ellentétben nem állítottam hogy tiszás lennék, mert én pl. nem bízok MP-ben, hiszen exfideszes, csak jobb híján szavaznék rá ha nincs más.
Te viszont azt állítod hogy tiszás vagy, miközben egyértelműen kormánypárti, ez pedig nagyon aljas dolog. Dehát erkölcsi érzék az gondolom felesleges.
"Mindig is karizmatikus volt. Ha 80-as, 90-es évekbeli felvételeket néz róla az ember, akkor az az érzése, hogy ez a srác sokkal érettebb, mint a kortársai. Egy komoly, jó megjelenésű, intelligens fiatalember volt, akivel tudtak azonosulni az akkori fiatalok, de az idősek is kedvelhették. Régen a Fidesz volt a fiatalok pártja."
Régen tényleg így volt ma már nem.
"Orbán nem megy bele felesleges vitákba, személyeskedésbe. "
Vitába azért nem megy bele, mert Ferike felmosta vele a padlót. Azóta nem mer. Személyeskedni meg mindig személyeskedik, hiszen 14 éve uszítós reklámkampány megy amihez áldását adja. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!