Orbán Viktor illetve a fidesz hogyan látja ezt? (Alul bővebben)
Jelenleg tiszás vagyok, és pontosan tudom meddig maradok az.
Viktor karizmatikusabb, ez tény, vannak emberek akiknek erős karizmája van, az ilyenek általában szimpatikusabbak az embereknek. Ehhez képest Mp inkább egy szeleburdi suhancnak tűnik, sőt azt is el tudom képzelni hogy Mp ahogyan most a propagandát figyelmen kívül hagyja, úgyanúgy figyelmenkívül hagy majd olyan kérdéseket amik fontosak lehetnek, látni ebben a potenciált. Ov-nak és a többieknek, a fidesznek nem tűnik fel, hogy miért Mp-t választjuk egyre többen? Ov szimpatikus volt a kezdetekben, a karizmájából sem vesztett sokat, de ez már elég a népnek mármint a karizma. Ismert ez a karizma jelenség, azaz hogy az ilyen emberekhez vonzódunk, akkor is ha már árt, de hogy ez már egyre kevésbé működik, az kiderült az elmúlt hónapokban. Ameddig Ov nem engedi el a jelenlegi identitását, azaz nem beszél velünk értelmesen, nem ismeri el egyetlen hibázását sem, addig a jelen tendencia fog folytatódni, és ki tudja milyen egyéb következményei lehetnek még, ha már a végrehajtó hatalom nem őt védi majd, sőt, láttunk már erre példát, a népharag a legrosszabb dolog a földön. Miért nem vált taktikát ha lefelé ível?
Kérdező én meg a kezdetektől is egy uszító szélhámosnak tartottam orbán és most is annak tartom, lehet hogy vannak emberek akiknek bejön orbán karizmája de nekem nem, és szerintem egyre több embernek lesz elege belőle minél több marhaságot követ el annál jobban ellene fordulnak az emberek.
14 év alatt lerabolta az országot lezüllesztette Magyarországot az EU utolsó hejére és most ez a katonai adat lopás is hát ez már tényleg a dilettantizmus felsőfoka. Jöjjön egy alkalmasab miniszterelnök aki jobban kormányoz. orbán egy letünt korszal letünt korrupt embere.
“ Viktor karizmatikusabb, ez tény”
Ez eleve baromság, le is vezetem
Orbán annyira karizmatikus hogy évtizedek óta egyetlen tévévitán nem vett részt, sajtót kerüli de még a nyilvános rendezvények is a kampányokat és az ünnepekre korlátozza mert fél vagy lusta megjelenni is. Egy öregedő elhízott alacsony cigányember, semmi karizmatikust nem találni benne, a hatalmi bázisát kizárólag a propagandagépezete adja.
Magyar Péter viszont nemhogy aktív, de van egy nagyon megnyerő makacs agresszivitása amivel lehengerereli az őt folyamatosan ostromló propagandagépet is
Namost ez a feltűnő agresszivitás lehet szimpatikus és ellenszenves is az embernek, és pont ettől lesz karizmatikus, egy nagyon határozott figura képét ölti aki szembeszáll a már-már legyőzhetetlennek tűnő utált rendszerrel, igazi hős szerepében tetszelegve olyan tömegek előtt akik évek óta várják a megmentő hőst. Akkor ehhez képest Orbán miféle karizmát tud felmutatni?
Aki szerint Orbán karizmatikusabb, az egy kőkemény fideszes.
Félelmetes amúgy hogy mennyi ilyen magukat tiszásnak hazudó fideszes próbálja itt lejáratni a kormányváltó ellenzéket, sokat fizetnek ezért?
#7 Mint mondtam tiszás vagyok, csak nem a szidkozódás útját választom most, hanem tényleg tárgyilagosan megnézni próbálom.
Lehet hogy tévedek a karizmával, de mindenesetre biztos nem a tettei miatt választották őt. A migránskérdés nem ov sajátja, ezt MP is megtartja hogy nem engedünk be bűnözőket, tisztelet a kivételnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!