Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter miért hazudja,...

Magyar Péter miért hazudja, hogy a hangfelvételek manipuláltak?

Figyelt kérdés

Rá szavaztam, támogatom. De az most nagyon kiakasztott, hogy az AI-ra fogja... és sokan elhiszik. A csaj felvette ezeket, amiért sok pénzt kért, végül közzétette. Miért lenne manipulált? Nagyon aggaszt, hogy a Péter sosem ismeri el a hibáit, jelenleg azt érzem, hogy a tisza szavazók is olyanok, mint a fideszesek...

Nem érdekelne, hogy agyhalottnak és büdös szájúnak nevezi az embereket, de az igen, hogy mindig próbál kibújni a felelősség vállalás elől..

nov. 15. 14:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%
A legnépszerűbb AI detektoron megbukott a felvétel. Persze ezek a vizsgáló cuccok is hibázhatnak. Kinézem Péterből, hogy ilyeneket beszél. De Rogánékból is kinézem, hogy manipulálják a hanganyagokat. Sose tudjuk meg mi az igazság. Mindenki azt hisz, amit akar.
nov. 15. 14:38
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj ezzel, hogyha a felvételek közt van, vagy vannak olyan részek, amik ténylegesen manipuláltak (akárcsak vágás útján), akkor vagy a manipulációval együtt kell vállalnod, vagy az egészet letagadnod, mert az az önpusztítás, ha védekező állásban most elkezded boncolgatni, hogy melyik része eredeti és melyik nem. Ezért is vagyok/leszek írtózatosan kíváncsi, hogy a feljelentésből mi fog kisülni, bevizsgálják-e ilyen szempotból a felvételeket stb. stb.
nov. 15. 14:42
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

"Miért lenne manipulált?"

A manipulált nem azt jelenti, hogy hamísított.

Ha kivágtak belőle részeket, akkor az manipulált felvétel.

nov. 15. 14:45
 4/19 A kérdező kommentje:
3-as, az oké, de az AI-t direkt hozzáírtam. Nyilván arra gondolok, hogy mesterséges intelligenciás, az összevágott videókat, felvételeket már megszoktuk.
nov. 15. 14:53
 5/19 anonim ***** válasza:
97%

#1 Ez a detektor azt méri fel, hogy belenyúltak-e a felvételekbe, nem csak azt, hogy konkrétan generált hang-e amit hallunk. Azon a felvételen, amit Magyar mond, az real, amit utána Vogel mond az is real, a kettő együtt, egyben, az fake, azaz megvágták a felvételt és ezt észleli az említett "detektor". Valószínűleg a háttérzajból tudja, hogy vágva van. Ezért bukott meg ezzel a szoftverrel az a felvétel is, amit meg Magyar tett közzé, amin Vogel beszél a 30 millióról, mert hogy az is erősen vágva van.

Ezt a süket dumát, hogy még mindig osztja valaki, hogy AI-al készült a hang, ez elképesztő. Nem mondom, az első pillanatban még én is úgy gondoltam, hogy lehet, mert hát azt tudjuk, hogy erre képes az AI... Akár készülhetett volna azzal is, csak akkor ennél erősebb szavakat adtak volna Magyar szájába, mint hogy büdösek az emberek. Az meg, hogy erre csilliárdért rendelt szoftvert használtak, na azt pl. ki a tököm veszi be? Mikor fiatalok unaloműző szórakozása az, hogy az AI hanggenerátorával szórakoznak, teszik ezt tök ingyen, mert ez ingyenes (egyelőre) és anonym.

nov. 15. 15:02
 6/19 anonim ***** válasza:
73%
Amit petya beadott az ügyészsêgre az is össze volt vágva. És AI detektor oldalon is megbukott(ami amúgy nem 100%-os).
nov. 15. 15:16
 7/19 anonim ***** válasza:

Mert manapság simán lehet manipulálni, és már füllel nem dönthető el, hogy melyik igazi:

[link]

nov. 15. 15:30
 8/19 anonim ***** válasza:
44%
Nyilván ciki beismerni, hogy azt mondta, amit mondott.
nov. 15. 15:34
 9/19 Fsms ***** válasza:
32%
Nem hazudja. Látom Fidesz körökben megy a rettegés.
nov. 15. 15:39
 10/19 A kérdező kommentje:
9-es, na látod ez a baj. Miért lennék fideszes? Le is írtam, ellenzéki vagyok, csak nem elvakult ellenzéki. Tiszás vagyok, de a Péter is hazudhat.
nov. 15. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!