Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most mi lesz, hogy a Tisza-pár...

Most mi lesz, hogy a Tisza-párt elnöke Soros-ügynököknek nevezte a Tisza EP képviselőit?

Figyelt kérdés
nov. 14. 10:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Azért bármennyire is tagadják, szerintem sokak szemében zuhant most a Péter. :D
nov. 14. 11:25
 12/18 anonim ***** válasza:
63%

#8 Én nem vagyok Tisza szimpatizáns. Érdekes, hogy aki kritizálja a kormány döntéseit, az csak "baloldali" lehet. Mondjuk ez sokat elmond egy kormánypárti szavazó "szintjéről".

Kifizetten neki a májkrémet, de nem állhatok az összes mélyszegény kisnyugdíjas mellett és nem azért fizetem a jövedelmem majdnem felét, hogy a kormány helyett megoldjam a problémákat. Lehet erről szó, csak akkor cseréljünk munkakört és bérezést.

Ellenzéki szavazóként a kormány intézkedéseit tudom kritizálni tekintve, hogy 15. éve 2/3-os többséggel és évek óta rendeleti jelleggel kormányoz. Az a furcsa, hogy ezt a kritikát a saját szavazói miért nem teszik meg. Választást nem ti nyertek hanem a Fidesz, akit számon kéne kérnetek a döntéseiért.

nov. 14. 11:28
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
A mérleg egyik oldalán van egy nárcisztikus, kicsit sem szimpatikus ember, aki szerint büdös a nyugdíjasok szája, a másik oldalán meg egy nárcisztikus, kicsit sem szimpatikus ember, aki közpénzből ezermilliárdokat ad az általa felemelt oligarcha rétegnek, közben meg kiárusítja az országot Kínának meg oroszoknak, valamilyen elcseszett vízió miatt. Well, nehéz döntés tényleg.
nov. 14. 11:35
 14/18 A kérdező kommentje:

Ezt már ismerem. Én nem vagyok Tisza szimpatizáns, DE... :D :D Ez akkora kamu, mint Péter. :D

A nyugdíjasok tekintetében egyetértek. De ez szintén megvolt 2010 előtt. Persze ettől még lehetett volna javítani ezen.

Viszont se az ó-, se az újellenzékben nem látom azt, hogy ezt megoldanák, viszont minden másban csak rosszabbak lennének a Fidesznél. Újra kiárusítanák az országot, elárasztanák migránssal, stb-stb...

nov. 14. 11:39
 15/18 anonim ***** válasza:
63%

12# ha majd azt látom, hogy akkora a mélyszegénység, amilyen szerencsére nem, és azt látom, hogy én, a családom és a kollégáim egyre jobban élünk, addig nem számon kérek, hanem a Fideszre szavazok!

Majd, ha nem így lesz, nem fogok...Nem tudom, érted e?

De azt azért engedd meg, hogy egy nárcisztikus egoista pöcsöt, aki eddig semmit, de semmit nem tett le az asztalra a balhékon, a fenyegetéseken kívül ne tartsam hitelesnek, ne tartsam alkalmasnak semmiféle politikai szerepre.

Magyar Péter egy beteg... orvosra van szüksége, nem miniszterelnöki székre.

Ha te ezt nem látod, az nagyobb baj, sokkal nagyobb baj, minteaz, hogy én a Fideszre szavazok.

nov. 14. 11:39
 16/18 anonim ***** válasza:

#14 Nem vagy köteles semmit elhinned nekem, hiszen számomra is hiteltelen az érvek nélküli véleményed. 2010 előtti Gyurcsány kormány ugyanolyan inkompetens volt, le is lettek váltva. Azután a Fidesz tejhatalommal tudta volna rendberakni az országot. Sikerült? Nem. Ez azt jelenti, hogy ugyanúgy inkompetens? Igen. Arra szavazol, akire akarsz. Végülis neked elég, ha a hatalomban nem lévő embereket kell számonkérni. Arra már nincs ingered, hogy attól várj változást, aki tehetne is érte.

#15 Örülök neki, hogy nem éhezik a családod. Az enyém sem, de attól nem vagyok vak.

Azt gondolsz Magyar Péterről, amit akarsz. Én azt látom, hogy a kormánypárti szavazók annyira bezáródtak a saját világukba, hogy bármit elhisznek a Fidesznek.

Nem baj, jövőre jön az infláció követő adóemelés, a banki tranzakciók illetékének áthárítása, továbbra is emelt áron importáljuk az olajat, gázt, áramot, amit a vállalkozások emelt áron kapnak, amit nyilván nem építenek be az árakba. A lényeg, hogy az aktuális Brüsszeli öleben lehessen nevetgélni.

nov. 14. 11:51
 17/18 A kérdező kommentje:

"Arra már nincs ingered, hogy attól várj változást, aki tehetne is érte."

Dehogynem. Ha lenne olyan. De nincs. Jelenleg SAJNOS nincs jobb alternatíva a Fidesznél.

"Én azt látom, hogy a kormánypárti szavazók annyira bezáródtak a saját világukba, hogy bármit elhisznek a Fidesznek."

Én azt látom, hogy az ellenzéki szavazók annyira bezáródtak a saját világukba, hogy bármit elhisznek az ellenzéknek.

nov. 14. 11:55
 18/18 anonim ***** válasza:
55%

#17 Elfogadom, hogy így látod és ezért a Fideszre szavazol, még ha nem is értek egyet.

Ha mindent elhinnének az ellenzéki szavazók, akkor nem tudott volna belépni a politikába az LMP, Momentum, MKKP, vagy Márki-Zay. A legtöbbnek az lett a veszte, hogy a választási törvény miatt tömbösödtek Gyurcsánnyal. A kutyákat Magyar Péter nyeste vissza. Én pont azt látom, hogy az ellenzéki szavazók annyira változást akarnak, hogy bárkiben meglátják a reményt, aki mást mond, majd mégsem voksolnak rá, mert ez is csak beállt Gyurcsány mögé. Magyar ebből a mintából tört ki és pont azért van úgy ekkora szavazóbázisa, hogy konkrétan nincs más képviselőjük szinte.

nov. 14. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!