A Tisza párt felhajtó ereje ugyan az a szekta tudat ami a Fideszt is okozta/hatalmon tartja?
Figyelt kérdés
Mindegy ki és hogyan kerül hatalomra csak a másik tábornak fájjon jobban.okt. 23. 15:53
A kérdező szavazást indított:
Igen (Tiszás vagyok)
Igen (független vagyok)
Igen (Fideszes vagyok)
Nem (Tiszás vagyok)
Nem (független vagyok)
Nem (Fideszes vagyok)
8 szavazat
1/9 anonim válasza:
Ez valami GyK-s népbetegség, hogy szektásoknak vannak titulálva azok, akik szimpatizálnak valamelyik párttal? Fidesz-szekta, Tisza-szekta, DK-szekta, Mi Hazánk-szekta ezekről napi szinten olvasni itt.
2/9 anonim válasza:
Ezt csak a gyakori kérdéses szektások találták ki
3/9 anonim válasza:
Szerintem inkabb az, hogy egyre tobb embernek van tele a hocipoje Orban kiskiralykodasaval, de elhiszem, hogy te csak ezen a szekta vonalon vagy kepes gondolkodni, vannak ilyenek is.
4/9 A kérdező kommentje:
Engem pusztán az irritál hogy MP karaktere ezer sebből vérzik és a hívei tudomást se hajlandóak erről venni mert a cél szentesíti az eszközt, nettó törzs fideszes szavazói tempó
okt. 23. 20:26
5/9 anonim válasza:
"Engem pusztán az irritál hogy MP karaktere ezer sebből vérzik és a hívei tudomást se hajlandóak erről venni"
Engem meg az irrital, hogy az Orban-politika 1000x tobb sebbol verzik mint MP, megis csak MP-re tudtok mutogatni.
6/9 A kérdező kommentje:
Ilyenkor nem tudom amúgy kikkel mosol össze de nagyon rossz ajtón kopogtatsz ha azt gondolod nincs tele a tököm a fidesszel vagy hogy őket ne illetném kritikával.
okt. 23. 21:22
7/9 anonim válasza:
Az MP-ellenesekkel mosod ossze sajat magad. MP most egy lehetoseg. O sem tokeletes, senki sem az, hiaba is vartok ilyenre. Nekem se a szivem csucske, de o csatlakozna az Europai Ugyeszseghez, amivel mar fenyevekkel kozelebb lepne Magyarorszag a nyugati vilaghoz, a nyugati gondolkodasmodhoz, nem ebben a felfeudalis foldesuras-ispanos hugylangylotty posvanyban dagonyaznank tovabb egyre novekvo adossagok mellett.
8/9 anonim válasza:
Mert bárki is jön a fidesz ellen, azt rögtön el akarják lehetetleníteni. Amikor egy diáktüntetésre kimenő 15éves lányt ribiz le a bajer zsolt, meg lehozza az origó, hogy bukásra áll matekból (ami később kiderült hogy hazugság) akkor miért hinné el bárki is aki rendelkezik egy kis logikus gondolkodással, hogy természetesen a mostani politikai ellenfelük is milyen borzalmas?
9/9 anonim válasza:
tiszat a fidesz hozta letre, mint a mi hazankot :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!