Most mi lesz, hogy a Tisza-párt elnöke Soros-ügynököknek nevezte a Tisza EP képviselőit?
Figyelt kérdés
ma 10:42
1/18 anonim válasza:
Semmi, mert ezekkel a vágott, hallhatóan fércelt hanganyagokkal csak azok foglalkoznak, akik amúgy is utálják. Sokkal jobban érdekel a gazdaságunk helyzete, mint az idei "Vona- Terry Black" évad.
2/18 A kérdező kommentje:
Oh.. értem. Brutál jó füled lehet, hogy megállapítottad. Menj, keresd tovább John Connort.
ma 11:08
3/18 anonim válasza:
1# de miért gondolod, hogy ez manipulált??
Akkor egy kérdésem van, a Varga Judit féle Magyar Péter által nyilvánosságra hozott beszélgetésre miért gondolod, az biztos úgy volt, nem manipuláció??..
4/18 A kérdező kommentje:
Én tudom a választ! A messiás nem hazudik! :D
ma 11:13
6/18 anonim válasza:
#3 Honnan tudod mit gondolok arról a felvételről? Mellesleg azt, hogy a hatóság tisztje megítélni, nem az enyém. Irigyellek titeket, hogy ez a legnagyobb bajotok. Én tegnap láttam egy idős nénit, aki visszaadta a májkrémet az eladónak, mert már nem volt rá pénze. De nem baj, mert Magyar Péter azt mondta valakire, hogy büdös a szája, hát milyen világot élünk.
8/18 A kérdező kommentje:
"Én tegnap láttam egy idős nénit, aki visszaadta a májkrémet az eladónak, mert már nem volt rá pénze. De nem baj, mert Magyar Péter azt mondta valakire, hogy büdös a szája, hát milyen világot élünk."
Szomorú. Miért nem fizetted ki neki?
Rátok mondta, hogy büdös a szátok. Az EP képviselői pedig Soros-ügynökök. Mennyivel jobb egy ilyen nárcisztikus, semmihez sem értő, másokat lehallgató, kibeszélő, ostoba kis nyikhajra szavazni. :D
ma 11:19
9/18 anonim válasza:
8# pontosan, erre keresek választ, de egy büdös szájú paraszt sem képes rá válaszolni...
Talán mind fogat mos éppen??.
10/18 A kérdező kommentje:
Vagy épp elemet cserélnek a diktafonban. :D
ma 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!