Komolyan, Tiszások, ti még mindig kedvelitek ezt a nárcisztikus p.csöt?
Szerintem borzalmas, hogy a szavazói után a saját EP képviselőit is szidja, agyhalottazza a hátuk mögött minősíthetetlen stílusban szokása szerint.
Jó, akkor válaszolok, de ha a szokásos fidesz fröcsögést tolod rá amit itt szoktak nyomni akkor nem is érdekel. Ha konstruktívan lehet vitatkozni akkor válaszolj.
Nézzük amit eddig tudunk:
MP vasárnapi sajtotajekoztatojan elmondta hogy:
1. Vogel Evelin 30 millióért zsarolta, erről hangfelvételt mutatott be.
2. 10 órányi hanganyagot adott át Evelin a fidesznek.
3. A fidesz ezzel a hanganyaggal és mesterséges intelligenciaval manipulálva lejarato kampányt fog ellene indítani.
4. Vogel Evelin kubatov emberének a házában lakik és havi 5 milliót kap tőle.
5. Varga Judit szintén pénzt kap ugyanettol az embertől.
Ezeket az információkat elvileg titkosszolgalati emberektől tudja akik szivarogtattak neki.
Másnap kiderult hogy Evelin tényleg ott lakik ahol mp mondta és Varga Judit is annak az embernek dolgozik.
De csak véletlen egybeesés, meg hát az egyik jó munkaero, a másikkal meg régi barátok, semmi egyéb összefüggés nincs..
Ha ezek az infók igaznak bizonyultak, miért ne lehetne igaz a szivarogtatas többi része is, miszerint a fidesznek van megfelelő programja egy hamis hangfelvetelhez?
Annak a fidesznek akinek ugye megvan a megfelelő mennyiségű pénzügyi és kapcsolati háttere hogy egy ilyet beszerezzen.
És ahogy több szakértő is mondta már, az a legjobb a mesterséges intelligenciaval létrehozott vagy manipulált hanganyagban hogy nem mondod meg róla hogy igazi e vagy sem.
Akár Orbán Viktorról is lehetne csinálni egy öszödi beszéd 2.0-t.
És ezek után jön ki két felvétel, az egyiken arról beszél mp hogy büdösek az emberek, meg poenkodik a barátnőjével, a másikon agyhalottnak nevezi az ep képviselőit.
Nem bagatelizalnam el ezek negatív megítélését, természetesen nem jár érte piros pont. De fideszes politikusok szánt szándékkal, nyilvánosan is mondtak már ennél gazabb dolgokat is.
Májusban volt a tiszanak 1,3 millió szavazoja és ha lehet hinni a kutatasoknak, ez most már olyan 2 milliónál tart.
2 millió ember úgy gondolja rossz irányba tart az ország, 2 millió ember úgy gondolja hogy inkább ezt a narcisztikus arrogáns embert választaná mint a 14 éve regnalo hatalmat.
Ez nem annak a 2 millió embernek a szégyene, hanem a kormanye és az eddigi ellenzéké.
"3. A fidesz ezzel a hanganyaggal és mesterséges intelligenciaval manipulálva lejarato kampányt fog ellene indítani."
Hááááát peeersze !!! :) A többi pont amúgy lehet akár igaz is, de ennyire hülyének ne nézzetek már :) Az MI lesz a joker, amivel minden Magyar Pétert érintő kakát a szőnyeg alá lehet söpörni?! :)
23: az a baj, hogy túl élethű, a stílus teljesen egybevág MP stílusával, és vannak mellé még élő tanúvallomások is, hogy ő egy ilyen arc.
Szóval abszolút hihető. Ha nem igaz, bizonyítsa be és pereljen!
21# köszönöm,válaszok, bár semennyire sem volt meggyőző ez számomra, ahogy neked sem lesz az egyém.. De a válasz:
Egyrészt: kezdjük azzal, hogy 2-3 millió ember még mindig a Fideszt választja, ami meg 14 év után nem semmi teljesítmény.
Másrészt: az nem a fidesz szégyene,hogy 2 millió óellenzéki szavazót egy politikai celeb show keretében bekebelezett a Tisza. Itt elismerem, hogy amúgy ezt a műfajt jól menedzselte Péter és akik mögötte vannak. Jól átverte ezeket az embereket.
Azért nem a fidesz szégyene, mert Magyar Péter pusztán oda dobta, hogy itt kormányváltás, égszakadás lesz, nálam a bizonyíték, az atombomba!! Itt mindjárt megkérdezném, hogy arról miért gondolják a tiszások, hogy nem manipulált amit Magyar Péter hozott nyilvánosságra tavasszal???
Harmadrészt: az kicsit sem gyanús hogy Magyar Péter egyik nap kiáll, és azt mondja, hogy amit majd holnaptól haladni fogtok tőlem kedves tiszások, az bizony isten hazugság, propaganda, ne higgyétek el hogy igaz...így lehet legjobban elbukni , mert ő pontosan tudta hogy ezek a felvételek valódiak, és igazak... ezzel a trükkel akart elébe menni, nem véletlenül.
Ha nem ő mondta volna ezeket, ha valóban nincsenek ilyen több órányi felvételek ,le se tojta volna az egészet.
Ráadásul másnap már azt állítja, hogy hoppá, valami poloskafélét találtunk az irodában. Szóval, nekem ez nagyon gyanús, mondhatnám engem nem ver át, ismét csak azt erősíti, hogy ez hülyének néz mindenkit, hazugságot hazugsággal akar legitimizálni.
A büdös szájús történet: azt mondta egy(!!) mondatot nem ő mondott.... akkor ezek szerint a többit igen. Ha ez igaz, akkor is qrva nagy gáz!
#24 bevallom a legujabb ep kepviselos felvételt még nem hallgattam meg, de a büdösek az embereket igen.
Én abban például azt hittem a vegyél magadnak másikat részt egy harmadik személy mondta mert másnak hallatszik a hangja. Aztán van benne egy indokolatlan hosszabb szünet is.
Nekem ezek furcsasagok, de kinek mi.
Egyébként Evelint éppen pereli is.
Nyilván a fideszt nincs értelme, mert hamarabb esne piros hó minthogy az ügyészség elmarasztalja őket.
Annyira unalmas ez az egyoldalú megközelítés, hogy a Fidesz szavazatok nem semmik, de amit a Tisza kap az persze one man show miatt van és értéktelen.
Az hogy van, ha például Magyar Péter lökdösődik egy diszkóban az ugyanolyan súlyú, mint ahogy a Fidesz szétb@szta az oktatást meg az egészségügyet?
Az a különbség mp és a fidesz között hogy utóbbi egy darab ember egy ügyvédi (most már ep képviselői fizetéssel) és ennyi. A fidesz pedig egy 14 éve teljhatalommal kormányzó párt, akinek sokkal több eszköze és pénze, befolyása van kB bármire.
Szerintem ha ekkora felhatalmazasod van ennyi ideje akkor már kiepithettel volna egy olyan birodalmat ahol nem utalnak legalább annyian ha nem többen mint ahányan támogatnak.
Mindezt úgy hogy a média 90 százaléka is az övék tehát könnyedén iranyithatjak a közvélemény nagy részét.
Lehet hogy mp nem tökéletes, sőt.. De ettől még ez a fideszt nem menti fel.
És egyébként egészen üdítő kulturált vitát folytatni ezen az oldalon egy fideszessel.
28# én is örülök,vha kulturált vitát lehet folytatni 👍
"Szerintem ha ekkora felhatalmazasod van ennyi ideje akkor már kiepithettel volna egy olyan birodalmat ahol nem utalnak legalább annyian ha nem többen mint ahányan támogatnak.
Mindezt úgy hogy a média 90 százaléka is az övék tehát könnyedén iranyithatjak a közvélemény nagy részét."
Ezt írtad.
Erre azt mondom, hogy így is állandóan a másik oldalról diktatúrát kiállítanak, szerintem nem lenne helyes, ha a Fidesztre már nem pl 2,5 millió ember szavazna hanem 4-5 millió. Akkor mit mondana a " maradék"...
Ráadásul a Fidesz,és Orbán Viktor megosztó ennyi győzelem után, vagy szeretik, vagy utálják, de akkor is az ő érdeme nagyrészt.
Sok pozitív dolog történt az elmúlt 14 évben, de ahogy írtam Magyar Péter egyszerűen, és jól meglovagolt egy helyzetet, de szerintem az induló pont sem volt etikus ( mégiscsak a Fidesz hatalmi elitben lett az, aki), és azóta ha megnézzük, balhé balhé hátán... eltelt fél év, semmi, de semmi nem lett igaz... bizony lett politikus, lett EP képviselő, nincs programja, nincs pártszervezete, ... ezek olyan dolgok, ami nélkül nincs klasszikus párt sem. Mindezért a Fidesz és Orbán Viktor iszonyatosan nagyot melózott korábban. Felépített egy 5-7 százalékos akkor még liberális mellékszereplő pártból egy közel 50 százalékos pártszövetséget, aminek kezdetektől a vezetőhe bírt (!) maradni, és ötödik alkalommal miniszterelnök.
Magyar Péter=TISZA. Ez van, ezt sugározza az egész show... Péter megnyilvánulása, más nem beszélhet,stb.
A 90 százalékos média fölénnyel sem értek egyet, pláne nem a social média és az internetes portálok esetén, ami ugyebár nagyon előtérbe került, de hát demokrácia van, ha hiszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!