Magyar Péternek csak a nőkkel van baja vagy valóban nárcisztikus?
Figyelt kérdés
Mert ha csak szimplán az előbbi akkor én is szavazni fogok rá. Mert az szerintem nem volt nagy dolog, hogy fiatal lányokkal volt egy buliban függetlenül attól, hogy 40-es férfi meg, hogy politikus vagy csak egy egyszerű kocsmás ember, ha megy akkor megy, ennyi. És az sem volt nagy dolog, hogy a női alelnökét nem engedte be. Varga Juci meg igazi pedofiloknak adott kegyelmet de még csak nem is igaz amit állít. Aki meg elhiszi azt kezdje meg szemből Budaházy, Szájer buliján, legyen ott Bese atya is aki hátulról szentelje meg az illetőt, majd végül a buli után Kalotás vegye gondozásba! 😂😂 A mai generációban meg abban a generációban amiből ő származik már megtudja érteni az ember az ilyet ha valakinek baja van a nőkkel főleg olyannak aki faluból származik mindentől nagyon távol, azt nem kívánom, hogyha hatalomra kerül akkor alázza meg a nőket itthon. Csak legyen végre az országban feminizmus, némi liberalizmussal társítva.nov. 7. 11:47
2/3 anonim válasza:
Nem értem, mit szeretnél. Végezz el egy megafos gyorstalpalót, hogy legalább jól mondd fel a szöveget, ne ilyen nagyferósan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!