Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter manipulált,...

Magyar Péter manipulált, összevágtott felvétellel jelentette fel Vogel Evelint. Mikor kér bocsánatot a csajtól aki szidalmazta az interneten?

Figyelt kérdés
Ma jött ki a majdnem 2 órás teljes felvétel Evelinről amiből mondatokat vágott össze a nőverő. Ráaadásul azt mondta a Tiszásokra korábban hogy büdösek és a szájuk is 🤣 És nem vagyok Fideszes.

nov. 12. 23:01
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Vogelnek annyi mentsége van hogy ismerte a nőverőt tudta hogy mindent felvesz, csak visszaadta neki
nov. 13. 16:30
 32/40 A kérdező kommentje:
Magyar péter lejáratja magát nem sok segítség kell hozzá
nov. 13. 16:31
 33/40 A kérdező kommentje:
Kommunista ráadásul
nov. 13. 16:31
 34/40 anonim ***** válasza:
84%
Nőverő és kommunista? Okés, azt hittem lehet veled normálisan kommunikálni, de csalódnom kellett. Innentől kezdve a témát részemről lezártam.
nov. 13. 17:12
 35/40 anonim ***** válasza:
47%

“ Okés, azt hittem lehet veled normálisan kommunikálni, de csalódnom kellett.”

Hát te sem lehetsz a legélesebb kés a fiókban, ha csak most jössz rá hogy ezzel nem lehet értelmesen beszélni. Pár oldallal ezelőtt maga írta hogy fizetett propagandista, szóval eleve kár minden mondatért amit vele csevegsz.

Bár valószínűleg nem 8 misit kap ezekért a műsorokért, de az igazmondási kényszer az működik nála is. Legalább nem a mérhetetlen butaság vitte rá hogy ezt a szennyet csinálja már ez is értékelhető

nov. 13. 18:38
 36/40 anonim ***** válasza:

#29 Nem akartam ebbe belemenni, elakartam kerülni, mert én nem akarom bántani a Tiszásokat, mert értem mi a bajuk és értem mit akarnak és amit akarnak az egyébként nem egy rossz dolog, senkinek sem lenne az (ami az átlagembereket illeti)...

Én ezzel számolnék, hogy nem egyedül akarja vezetni az országot, ha volna kivel számolni, de nincs. Érted? Nincs túl sok vissza a választásokig. Ahhoz, hogy most kampányba kezdj, ahhoz van még korán, de valódi pártot alapítani, ahhoz már késő van. Őskorig nem is kell visszamenni, csak addig pl. amikor mint kvázi új párt, megjelent a Jobbik, azok komolyan vették magukat és lehet igaza van abban Vogelnek, hogy noszogatni kell Magyart, hogy megmozduljon, mert egyszerűen erre enged következtetni az is, hogy itt vagyunk 2025 kapujában, van másfél éve arra, hogy felépüljön egy párt, már rég elkellett volna kezdeni.

A Jobbik rohamtempóban, kb. 2-3 év alatt eljutott oda, hogy egy kész, komplett, kormányzásra is képes pártot építettek fel már a választásokat megelőző év elejére (konkrétan a leendő és lehetséges pozíciók megvoltak, úgyszólván "megvolt mindenre az ember") és onnantól durr-bele kampány volt ezerrel, nem egy ember látogatta az ország számos pontját, fórumot tartottak az országban mindenhol, volt legalább 5-6 olyan arca a Jobbiknak, aki kitudott állni tömeg elé és kamerák elé is és összeszedetten tudott beszélni, hogy szakértelem mennyi volt azt nem tudtuk felmérni, de annak jelét mutatták, legalább látszatát fenntartották. Aki ott volt a Jobbik születésénél, még az is ledöbbent, hogy ezt véghez bírták vinni. Az lehet, hogy semmi köszönet nem lett volna abban, ha kormányra kerülnek, ne vesszünk el a részletekben, de hát baszki láttam, hogy az egy párt.

Hogy a magánéletében vájkálnak és azzal próbálják lejáratni, ebben tök igazad van, ez tagadhatatlanul így van, gusztustalannak tartom... és ezért is megkapom valszeg a magamét a tiszásoktól, de nézd ha elkezdene politizálni Magyar Péter, akkor a politikáját érné a támadás, nem a személyét. Többet kellene politizálnia és akkor nem foglalkoznának a személyével.

nov. 13. 19:10
 37/40 anonim ***** válasza:

#36: Épp folyamatban van a tagok toborzása, a Tisza szigetek sem rosszak. Ahhoz képest, hogy mennyire fiatal a párt, szerintem nincsenek elcsúszva, de igen abban igazad van, hogy ezt már nem szabad halogatni. Másfél év nem hosszú idő, de azért nem is olyan rövid, hogy ne lehessen felépíteni jó néhány új arcot.

"Többet kellene politizálnia és akkor nem foglalkoznának a személyével"

Erről nem vagyok meggyőződve, de kívánom, hogy legyen igazad és hogy érdemi szakpolitikáról szóljon a 26-os kampány.

nov. 13. 19:19
 38/40 anonim ***** válasza:

A kérdező az agyhalál utolsó fázisába lépett.

Azt gondolom nem mondja be a HírTV, a TV2 és az M1, hogy a bűncselekményt bizonyító lehallgatás az legális? Sőt...

Lehallgatta a feleségét, de ezzel ártott neki? Nem. A kormánynak, Rogánnak, Völnernek és Schadlnek ártott.

Egyébként Varga Judit mondta, hogy csupán egy nadrággal dobta meg, és valljuk be, hasonló hozzávágások minden kapcsolatban előfordulnak. Az más kérdés, hogy ezt Varga vagy Rogán mondta-e valójában a Frizbi-interjúban...

Nerelin lehallgatásával is magát védte. Mégis mit tehetne az, akit megzsarolnak?

A büdös szájakon való lovaglást nem értem, akkor már inkább lenne a nyugdíjas kommandó vagy az unokavétel. Ez viszont cinikus/fekete humor, mindenki él ilyennel a magánéletében. Kib4szott szomorú, hogy a Fidesz a közéletbe helyezi Magyar magánéletét.

nov. 13. 23:53
 39/40 anonim ***** válasza:
18%

"A büdös szájakon való lovaglást nem értem, akkor már inkább lenne a nyugdíjas kommandó vagy az unokavétel. Ez viszont cinikus/fekete humor, mindenki él ilyennel a magánéletében."

Ez nem humor, hanem színtiszta hamis kreálmány, ugyanis józan épelméjű közéleti szereplő ilyeneket nem mond. Már csak azért sem mond, mert pl. jól tudjuk hogy a tiszának sokmindene van csak épp nyugdíjas-kommandója nincs, azok épp pont a másik oldalon vannak.

Ilyen büdösszájú beszólásokat sem ereszt el senki sem egy tüntetése tömegében, hiszen együtt menetel velük. Teljesen életszerűtlen.

Az unokás beszólás sem hihető, nem volt oka még viccelődni sem ilyenekkel és nagyon rossz poénnak, de a lényeg még mindig az hogy épelméjű politikusként nem mond ilyeneket az ember még négyszemközt sem. Még ha lett volna valami alapja ezeknek a botrányos szövegeknek akkor hihető lenne, de ez profin generálva is egy elég gyenge lejárató hangfelvétel.

nov. 14. 05:10
 40/40 anonim ***** válasza:
#37 Ja... hát igen, ezt nem úgy értettem, hogy fizikai képtelenség ennyi embert toborozni. Sokan, lehet a többség nincs tisztában azzal, miként működik ez. Mindenkit átkell világítani és ez egy nagyon lassú folyamat, ezért jó, ha egy párt lassabban növekszik. Erre jelenleg nincs idő. Belecsúsznak úgy a kampányidőszakba, hogy a hirtelen felépített pártjukban biztos, hogy lesznek beépített emberek, akik simán bomlasztanak majd. Ez egyébként nem paranoia, ugyanez megtörtént a Jobbikkal is, gondolhatod, ha ott több évük volt arra, hogy mindenkit átvilágítsanak és ott is hiba csúszott a gépezetbe, akkor itt mi lesz. Továbbá karaktereket kell tudni építeni, ezt már rég elkellett volna kezdeni. Egy karakter van, Magyar Péter. Tehát nem kellene sok egyébként, pár ember, 5-6 de annak már rég megkellene lennie, mert a karakterépítés időigényes, aztán, hogy a többi 120-150-et később szedik össze az más kérdés, de mint írtam az is baj, mert nincs időd átvilágítani őket.
nov. 14. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!