Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emlékszel még az Orbán előtti...

Emlékszel még az Orbán előtti világra (2010 előtt)?

Figyelt kérdés
nov. 12. 21:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Igen emlékszem, nem volt ennyi gyűlölködés, 9 hónap volt a munkanélküli ideje, nem SZJA kirekesztés, volt szabad sajtó stb.
nov. 12. 21:44
 2/18 A kérdező kommentje:

Durva hogy 15 éves elsős középiskolás voltam akkor, most meg 30 vagyok...

Valahogy úgy él az emlékeimben hogy jobb világ volt akkor, nem feltétlen anyagilag, de jobb volt..

Aki most 20-25 éves fiatal, az nem is nagyon emlékezhet az Orbán előtti időkre.

nov. 12. 21:47
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Emlékszem. Nem volt az sem kánaán.
nov. 12. 21:48
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Akkor azt hittem nincs rosszabb és ez a mélypont, majd a Fidesz megváltást hoz. Fiatal voltam és naiv, nem is szavazhattam szerencsére. Csúnyát tévedtem akkor, ebből kéne inkább kiút, 2010 óta remélem
nov. 12. 21:50
 5/18 anonim ***** válasza:
16%
Igen. Sokkal rosszabb volt. Alacsonyabb bérek, nagyobb munkanélküliség, állandó politikai instabilitás - kormányválság stb.
nov. 12. 21:52
 6/18 anonim ***** válasza:
78%
Dettó én is azt hittem Gyurcsánynál nem lehet lejjebb, erre mit add a jó isten? Egy Gyurcsánynál is mocskosabb élhetetlenebb országot.
nov. 12. 21:53
 7/18 A kérdező kommentje:
Az nekem is rémlik hogy 2008-2010 körül nagyon várták az emberek a kormányváltást, a Fidesznek előre el lehetett könyvelni a kormányváltást
nov. 12. 21:56
 8/18 anonim ***** válasza:
88%

Akkor még sokkal nagyobb demokrácia volt, és szabadság, több párt vetélkedése.

Akkor még a korrupcióba bele lehetett bukni.

Nem több 1000 milliárdot a néptől elmutyizni a rokonok és haverok nevén Orbánnak.

nov. 12. 21:56
 9/18 R.Speltzer ***** válasza:
86%
A morál mindenképpen jobb volt,meg úgy egyáltalán volt élet. Most meg kilátástalan szürke fos minden.
nov. 12. 22:02
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
Igen. 2002-től kezdődött inkább a Nagy Xarkeverés időszaka, addig átláthatóbb, nyugisabb volt a társadalom is, leszámítva pl.: Aranykéz utcát és tsi.-t.
nov. 12. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!