Szerintetek Pilhál Tomi jól megfricskázta itt Magyar Pétert? Ti is ezt gondoljátok a Tisza-Párt elnökéről?
Figyelt kérdés
A Magyar Nemzetben írta róla: "Az önjelölt üdvözítők élete sem fenékig tejfel. Lám, az Övcsatos is kénytelen elviselni saját rajongóit. S különösen azok kipárolgását. Nem kis tehertétel ez neki. Ám meghozza ezt az áldozatot értünk meg a honért. Ugyanakkor teljesen érthető, ha olykor-olykor belefárad a sok szaglálódásba, és olyasmi esik ki a száján, mint a tegnap nyilvánosságra került hangfelvételen. Igen, a saját tüntetőiről beszélt, akiket ő csődített össze még a nyáron a Hősök terére kormányt buktatni. Ott pállottak szegény Magyar Péter körül. Odamentek hozzá szelfizni, megérinteni, eregették rá förtelmes száj- meg lábszagukat. Ő meg utána napokig oxigénsátorban kúrálta magát, gondolom. Péterünk tehát kényes a szagokra, kifinomult szaglószerve van. Őt magát folyton orgona-, illetve nárciszillat lengi körül. A Coccolino maci spontán elalél a társaságában. Kivéve, mikor egy-egy erősebb buli végén összecsúfítja a nadrágját. De neki azt is szabad. Ha az Európai Parlament közepén csinálná, Ursula akkor is megsimogatná a buksiját."nov. 12. 13:14
21/28 A kérdező kommentje:
19-es most én tartozom neked magyarázattal azzal, miért támogatok valakit? Én se kértelek számon, hogy te miért álltál azok mellé akiket te támogatsz, inkább örülni kéne hogy van választék, még ha olyan is, amilyen. Én leírtam, hogy miért ítélem el MP viselkedését, ennyi. Ha nektek tetszett amit mondott, tapsoljátok meg őt. De igen, baromi gáznak tartom MP gyerekes viselkedését.
nov. 12. 15:02
22/28 anonim válasza:
Figyelj, semmivel sem tartozol. Egyszerűen kíváncsi vagyok. Hátha meglátom a szerep mögött az embert. Akkor talán túl tudunk lépni a fröcsögésen. De azt te döntöd el, hajlandó vagy e erre
23/28 A kérdező kommentje:
Nem fröcsögtem és te sem 22-es. Itt egyedül a kérdésben említett tette ezt, és én is kíváncsi vagyok arra, miért nem zavarja ez a szavazóit. Azt ugye nem mondod hogy még igaznak is gondolják ezt a bornírt megjegyzését?
nov. 12. 15:11
24/28 anonim válasza:
Köszi hogy normálisan válaszoltál. Akkor megteszem én is.
Mert nincs jelentősége. Utaztál már tömegközlekedéssel nyáron? Irtó büdösek tudnak lenni az emberek. Ha ezt mondta, hát ezt mondta, nincs relevanciája az ország helyzetével kapcsolatban.
25/28 A kérdező kommentje:
24-es ezzel nem vitatkozom, de ha ilyen helyzetben te vagy én megjegyzést tennénk erre, akkor az azért nem lenne problémás, mert mi nem indulunk egy ország vezetéséért. De aki miniszterelnök szeretne lenni, az tisztelje meg szavazóit és ha ilyen gondja van, beszélje meg valakivel otthon a négy fal között, ahol mások nem hallják. Bár lehet nála mindenhol lehallgatókészülék van, biztos ami biztos :))
nov. 12. 15:29
26/28 anonim válasza:
Igaz, de sem te, sem én nem akarunk egy országot vezetni. Ehhez kell valamilyen szintű agresszió és gátlástalanság. És nem biztos hogy alkalmas lesz, de az biztos hogy Orbán teljesen alkalmatlan és csak kárt okoz ennek az országnak. Már rég el kellett volna zavarni mint ahogy Gyurcsányt is.
27/28 A kérdező kommentje:
Csak nem biztos, hogy erre MP a megfelelő ember. Lehet hogy most annak látszik, de ez csak szemfényvesztés, trükk.
nov. 12. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!