Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek hány százalékot...

Szerintetek hány százalékot vesztett a Tisza a tegnapi hangfelvétel miatt?

Figyelt kérdés
nov. 12. 09:44
1 2
 1/18 anonim válasza:
69%
0 százalékot.
nov. 12. 09:47
 2/18 anonim ***** válasza:
69%
Én Tisza ellenes vagyok, de nekem az a felvétel nem ütötte meg az ingerküszöböt. Most mi van, azon kellene háborogni, hogy idegesit valakit a büdös száj meg az, hogy dezodort nem tudnak egyesek használni? Vagy volt más is? Akinek büdös a szája, s 2 centiről beszél a másikhoz, az meg is érdemli a savatást.
nov. 12. 09:49
 3/18 anonim ***** válasza:
54%
Csak a fideszesek hisznek el mindent kritika nélkül. Miután végighallgattam az egészet egyértelműen megállapítható, hogy vágott a felvétel és a hangszín is ugrál. Amiről az elején beszélnek kapcsolatban sincs az utolsó 20-30 másodperccel, pedig 1,5 perc az egész.
nov. 12. 09:50
 4/18 anonim ***** válasza:
25%

Valamennyit biztos, mert az emberek sértődékenyek, de ettől nem gyengült a párt.

De végső soron mindegy.

Hajrá Viktor, és Hajrá Magyarország!

nov. 12. 09:51
 5/18 anonim ***** válasza:
33%
Semennyit. Keserű lett a szájuk íze (nem csak a szaga) ettől, de jönnek még ki ennél durvábbak, ami néhány % bukás lesz, de a fanatikusoknak nem számít. Elhangzott már sokszor, a Sátánnal is összefognának Orbán ellen, meg az inkább atomháború, mint a Fidesz. :D Eszement barmok.
nov. 12. 09:55
 6/18 anonim ***** válasza:
27%
Illetve azoknak, akik eddig az óellenzékre szavaztak és néhány hónap leforgása alatt átpártoltak a Messiáshoz, az mindent elmond róluk. Elv nulla, ideológia nulla, csak a saját maga által elcseszett életéért a Fideszt hibáztatja.
nov. 12. 09:56
 7/18 anonim ***** válasza:
59%
Még talán nem sokat, de hosszú távon ez a botránysorozat éreztetni fogja a hatását. És vélhetően itt még nincs vége a történetnek.
nov. 12. 09:58
 8/18 anonim ***** válasza:
72%

"Elhangzott már sokszor, a Sátánnal is összefognának Orbán ellen, meg az inkább atomháború, mint a Fidesz. :D Eszement barmok."

Ezeket te találtad ki, vagy diktálták?

nov. 12. 10:03
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Magyar Péter felpörgeti a dezodoripart és a fogkrémgyártást
nov. 12. 10:08
 10/18 anonim ***** válasza:
57%
Nullát. Ezen megint csak az IQ negatív fideszesek lovagolnak napokig, hetekig, ki tudja meddig...
nov. 12. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!