Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek hány százalékot...

Szerintetek hány százalékot vesztett a Tisza a tegnapi hangfelvétel miatt?

Figyelt kérdés
nov. 12. 09:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
Árad a szájszag, blee 😎
nov. 12. 10:11
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

"Elhangzott már sokszor, a Sátánnal is összefognának Orbán ellen, meg az inkább atomháború, mint a Fidesz. :D Eszement barmok."

Hűű gyerek, hallod, van gond a fejben!🤣🤣🤦‍♀️

nov. 12. 10:13
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 Konkrétan ezen a fórumon is rendszeresen leírkálják a hozzátok hasonlók szó szerint ezeket is. Csak nektek ilyen szelektív a memóriátok, hogy ami nem tetszik arra már nem emlékeztek, az már máshogy volt. Ettől még a valóság az marad ugyanaz, hiába tagadod.
nov. 12. 10:29
 14/18 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem még nyertek is rajta, mert ez eléggé lepkefing volt.
nov. 12. 10:36
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Inkább hány százalékot nyert? Mivel a fidesz mindig megmutatja, hogy van lejjebb, ezzel pedig csak még több ellenszenvet váltanak ki az emberekből. Eddig pedig minden lejáratás visszafelé sült el. Ha nem így lett volna, akkor már kipukkant volna a lufi....
nov. 12. 11:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez simán lehetett összevágás is, még csak AI sem kellett hozzá. Pl. amikor azt mondja, hogy "vegyél magadnak egy újat", azt inkább Evelinnek mondhatta valamire. Nem vagyok egy fanatikus Magyar Péter rajongó, csak jól emlékszem még rá, hogy Márki-Zay Péter videóit is milyen zseniálisan meg szokták vágni. Pedig azok videók voltak, egy hangfelvételt meg még könnyebb is megvágni, mint egy videót.

Az AI segítségével meg tényleg belevághattak olyan mondatokat is, amelyeket soha nem mondott Magyar Péter: https://www.youtube.com/shorts/WCR_MjyJMu0

Ez persze csak egy vicc, csak példának hoztam fel.

nov. 12. 11:17
 17/18 anonim ***** válasza:
34%
Nekem tök mindegy, szerintem amúgy egyenlőre még (!) keveset, számomra fontosabb, hogy a fidesz szavazók stabilan azok maradjanak, akkor 2026 ban is nyerünk.
nov. 12. 11:43
 18/18 anonim ***** válasza:
37%
Semennyit, ez egy teljesen jelentéktelen "lejáratás".
nov. 12. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!