Szerintetek Pilhál Tomi jól megfricskázta itt Magyar Pétert? Ti is ezt gondoljátok a Tisza-Párt elnökéről?
Figyelt kérdés
A Magyar Nemzetben írta róla: "Az önjelölt üdvözítők élete sem fenékig tejfel. Lám, az Övcsatos is kénytelen elviselni saját rajongóit. S különösen azok kipárolgását. Nem kis tehertétel ez neki. Ám meghozza ezt az áldozatot értünk meg a honért. Ugyanakkor teljesen érthető, ha olykor-olykor belefárad a sok szaglálódásba, és olyasmi esik ki a száján, mint a tegnap nyilvánosságra került hangfelvételen. Igen, a saját tüntetőiről beszélt, akiket ő csődített össze még a nyáron a Hősök terére kormányt buktatni. Ott pállottak szegény Magyar Péter körül. Odamentek hozzá szelfizni, megérinteni, eregették rá förtelmes száj- meg lábszagukat. Ő meg utána napokig oxigénsátorban kúrálta magát, gondolom. Péterünk tehát kényes a szagokra, kifinomult szaglószerve van. Őt magát folyton orgona-, illetve nárciszillat lengi körül. A Coccolino maci spontán elalél a társaságában. Kivéve, mikor egy-egy erősebb buli végén összecsúfítja a nadrágját. De neki azt is szabad. Ha az Európai Parlament közepén csinálná, Ursula akkor is megsimogatná a buksiját."nov. 12. 13:14
11/28 A kérdező kommentje:
Kocsis Máté még ettől is jobban talált be neki: „A sok »büdös ember« a Hősök teréről arra azért jó volt, hogy kijuttassák őfelségét Brüsszelbe havi nyolc millióért, hogy ott aztán a mentelmi jogával visszaélhessen” - írta FB-posztjában a Fidesz frakcióvezetője.
nov. 12. 14:03
12/28 anonim válasza:
Hehe, Csokis Máté mint hivatkozási alap. Kicsit sem ciki, igaz, kérdező?
13/28 anonim válasza:
Fokozd még a szánalmasságot, kérdező, annyira nevetek rajtatok
14/28 A kérdező kommentje:
De, MP nagyon is ciki 12-es
nov. 12. 14:09
15/28 A kérdező kommentje:
Mi is rajtatok 13-as. Meg jót derültünk Pilhál sorain is. Te nem tartod poénosnak ebben a helyzetben?
nov. 12. 14:10
16/28 anonim válasza:
8# Ezen csak az sértődik be, aki burokban él.
17/28 anonim válasza:
#15 nem szoktad szégyellni kiket támogatsz? Na, csak őszintén, legalább részegen, hm? Mit szólnak hozzá a barátaid?
18/28 A kérdező kommentje:
Miért, te szégyelled azokat akiket te támogatsz? Akkor nekem miért kéne?
nov. 12. 14:44
19/28 anonim válasza:
#18 próbálom megérteni mi játszódik le benned. Szerintem nem 80 éves exkomcsi vagy, hanem egy értelmes ember. Ez munkád? Ha igen, megértem, mert fizetni kell a számlákat. De ha ingyen, akkor miért? Nem érzed ezt az egészet baromi gáznak?
20/28 anonim válasza:
#18 én nem vagyok a hatalom szolgája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!