Megtakarításokkal élénkíteni a gazdaságot? Ti hogy álltok ehhez?
A minap elindult az, amit kb 1 éve Matolcsy feldobott, hogy a lakosság megtakarításainak bevonásával élénkítenék a gazdaságot.
Ugye aki nem tudná, a magánnyugdíj pénzeket most már adómentesen ki lehet venni idő előtt és felhasználni ha jól tudom építőipari beruházások vagy akár hiteltörlesztés céljából is.
Varga Mihány ettől kb 300 milliárd forint beovnódását várja, ami amúgy elég szerény becslés ahhoz képest, hogy ennek kb a tízszerese van magánnyugdíj pénztárakban.
Ti felhasználnátok a megtakarításaitokat ilyen célokra? Én személy zerint elképesztően felelőtlen döntésnek tartom mind állam, mind magánszemély szempontjából, de kíváncsi vagoyk a ti véleményetekre. Élnétek, vagy akartok élni ezzel a lehetőséggel? Mekkora összegről van szó esetetekben?
hát igen ezért tartotok ott ahol, mert neked spam
akkor csak fizetgessetek :D
éljetek fel mindent utána meg síránkozzatok
aha :D
azt látom a számokból is, azért vagytok utolsó helyen mindenben xd
Ha te nem a Dublini nyomorodat akarnád kompenzálni, az itteni büfégéssel, akkor nem irkálnál itt minden kérdés alá.
De nyilván önigazolnod kell magad, hogy mennyivel jobb neked ott Dublinban a pakisztániakkal együtt kulizni.
semmit nem kell kompenzálni, bizony sokkal jobb itt kint.
ne irigykedj, dolgozz meg érte :D
elötted is ott a lehetőség
Tipikus Magyar mentalitás... Hányok töletek.
És akkor mi van, ha pakisztániakkal van együtt? Az én környezetemben(Németország) van azért barna börü is, de Tudod mit? Ök az eddigi legkedvesebb emberek. A saját országuk szintén elárulta öket, ahogy engem is PedoOrbánisztán.
Ilyen mentalitással maradjatok is otthon, nem kérünk belöletek. Jah és a Dublini srácnak joga van ide írni, ha tetszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!