Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Többet adózól mint Mészáros...

Többet adózól mint Mészáros Lőrinc és Tiborc István együttvéve. Lehetne ez rosszabb?

Figyelt kérdés

Mészáros Lőrinc napi 8 órára bejelentve óránként 151,000,000 Ft-ot keres és kevesebb adót fizet mint te.

Tiborc István 113,000,000 Ft-ot keres óránként és kevesebb adót fizet mint te.

Emiatt kellene dühösnek lenned, nem a gender miatt.

nov. 12. 10:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Naponta 1,208,791,208 Ft-ot keres bejelentve, a többiről nem tudunk. Igen 1,2 milliárd Ft naponta."

Akkor ez a mondat mi 11# es?

Mondtam...

nov. 12. 11:27
 12/15 anonim ***** válasza:
23%

#13 Már a kérdésedből kiderült mennyire buta vagy, felesleges tovább hisztizned. Értjük. Te nem értesz semmihez, tudásod nulla, képességeid nincsenek, de szeretsz másokat okolni amiért csóró vagy. OK, ezt levettük.

Mit akarsz még?

nov. 12. 12:20
 13/15 anonim ***** válasza:
14%

ezért költöztem el, így a ti pénzeteket lopják

ti ugyanúgy elköltözhettek, nyitva van a határ

nov. 12. 12:34
 14/15 A kérdező kommentje:

10 11 12

Buta vagy, nem kell hisztizned. Bevételről nem beszéltem, csak adózott jövedelemről

nov. 12. 14:13
 15/15 anonim ***** válasza:
55ezer ft nem rossz órabér. de gondolj bele, ha Jézus születése óta minden órában 55ezret kerestél volna, nem csak 8 órában, hanem éjszaka alvás közben is, napi 24 órában 55ezer ft-ot kerestél volna, akkor se lenne annyi pénzed mint Mészáros Lőrincnek. Neki ugyanis 990milliárja van.
nov. 13. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!