1/9 anonim válasza:
Minden amivel be akarták tartani Mp-t csak növelte a szavazótáborát. Így könnyen lehet, ez már az utolsó rugkapalózásuk.
3/9 anonim válasza:
Persze, majd pont ebbe....
Ettől sokkal neccesebb ügyeik is voltak már, amibe bukhattak volna!
4/9 anonim válasza:
Nem fognak belebukni.
Viszont MP táborát növeli ez is, míg a sajátjukét erodálja.
6/9 anonim válasza:
"Viszont MP táborát növeli ez is, míg a sajátjukét erodálja."
Erre ne vegyél azért mérget... Vannak bőven olyanok, akik nem szavaztak az előző 10 évben semmire sem, mondván mindegyik korrupt, semmi értelme bohóckodni. Gondoltam MP majd most más lesz, de ezzel a mentalitással inkább megint nem szavazok, mert nincs kire, vagy ha azt látom, hogy ő győzne, akkor ellenszavazok a Fideszre.
Nem tudom, hogy még mi fog kiderülni róla, de már ez is bőven sok az én ízlésemnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!