1/18 anonim válasza:
Meghallgattam kétszer is. De ebből nem derül ki semmi konrkét. Az is lehet, hogy elvégzett feladatot és nem kapta meg érte a jussát. Teória. Ezek a felvételek nagyon gyenguszok.
Többet vártam azzal kapcsolatban is, ami Péterről kiderül. De ez is kevés. Jó, tény, hogy nagyon ciki és proli dolog ilyet csinálni, de biztos vagyok benne, hogy ezen felül van még ennél kellemetlenebb ügye is.
M.P helyett jó lenne találni mást a Tisza élére.
2/18 anonim válasza:
Nincs itt semmi mese - csak igazság!
3/18 A kérdező kommentje:
#1: Teljesen mindegy, hogy ki van a Tisza élén, bárkiről tudnak felvételeket hamisítani.
tegnapelőtt 17:29
4/18 anonim válasza:
MP kezd egy kicsit elhasználódni, kellene keresni helyette egy valóban hiteles embert, ha már a párt nevében benne van a tisztelet, nem kellene így bánni a szavazókkal!
5/18 anonim válasza:
3: Csak épp semmiféle hamisítás nem történt.
6/18 A kérdező kommentje:
#4: Bizonyára szeretnétek megszabadulni tőle, de ez nem fog megtörténni :) Az ilyen akcióktól csak még elszántabb lesz ő is, illetve a szimpatizánsai, de még a bizonytalanok is. Nem igaz, hogy még mindig nem értitek.
tegnapelőtt 17:34
7/18 anonim válasza:
Nem nézem meg, volt elég Tonika show, kár hogy a komcsik=Fideszesek még mindig alszanak. Nem, nem azt mondom hogy Péter jó, de ezekből a komcsikból 14 év elég volt
8/18 A kérdező kommentje:
#7: Ráadásuk '26-ig már 16 év eltelik. Azt szokták mondani, hogy még a jóból is megárt a sok. Hát még ebből.
tegnapelőtt 17:41
9/18 anonim válasza:
"már a párt nevében benne van a tisztelet"
A Fidesz meg fiatalok. Szóval?
10/18 anonim válasza:
azért mert MP-ről készültek felvételek, ne mondjátok rá egyből hogy hamis. Nem hamis. Akkor a Varga Juditos is hamis, a Vögeles is hamis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!