Ha Magyar Péter azt mondja, hogy AI-vel szerkesztették a hangját, videókat stb., akkor azt tényleg minden Tisza-s elhiszi?
Nagyon bíztam a Tiszában, nem is nagyon követtem a felé intézett támadásokat. Informatikai cégnél dolgozom, tisztában vagyok azzal, hogy meg lehet állapítani, ha egy felvétel AI-vel készül.
De nem ez a lényeg.
MP tegnap azért tartott sajtótájékoztatót és találta ki ezt az AI-s dolgot, hogy a rá szavazókat megvezesse.
Hogy a kevésbé hozzá nem értők, a fiatal bulzósok vakon elhiggyjék azt, amit ő állít, minden kétséget kizárólag, azt feltételezve, hogy MP mindig csak az igazat mondja. Ha rosszat tesz, az biztos hamis.
Én ex Tiszás vagyok már. Jelenleg független. Magyar Péter a tegnap interjún remegett, izzadt, látszott, hogy fél. Számomra ez jött le. Bajba kevert másokat.
Nagyon felelőtlenül és meggondolatlatnul viselkedik.
Az, hogy ő lehallgatta a feleségét, meg a Vögelt, az nem bűn. De az már igen, ha az ellenoldal ő-t is lehallgatja. Az már bűn és hamisítás.
nekem ezzel van bajom.
#10 Hidd el nekem privát beszelgetesekn Orbán Viktor, Szijjártó és az az összes többi is úgy beszél ahogy sose gondolnád.
Teljesen emberi viselkedes. 40 fokba nyilván cserél inget. És nyilván lehet büdös az ember. De azt se felejtsd el h megvágott felvétel. Adja oda a több száz órás vágatlan verziót. Had halljuk.
"Nekem az a párt jó, aki az érdekeimet szolgálja."
Ez a hangfelvétel maximum az önérzetedet sértheti (ha nem szoktál fürödni), nem az érdekeidet. Össze vissza beszélsz.
"Informatikai cégnél dolgozom"
Mit, takarítasz? Felvétel egyértelműen generált. Hallatszik a zöngésségen, hangsúly ugráson, hangerő különbségen, angol szavak a háttérzajban...
De bárki leellenőrizheti, léteznek erre analizáló módszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!