Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyar Péter azt mondja,...

Ha Magyar Péter azt mondja, hogy AI-vel szerkesztették a hangját, videókat stb., akkor azt tényleg minden Tisza-s elhiszi?

Figyelt kérdés

Nagyon bíztam a Tiszában, nem is nagyon követtem a felé intézett támadásokat. Informatikai cégnél dolgozom, tisztában vagyok azzal, hogy meg lehet állapítani, ha egy felvétel AI-vel készül.

De nem ez a lényeg.

MP tegnap azért tartott sajtótájékoztatót és találta ki ezt az AI-s dolgot, hogy a rá szavazókat megvezesse.

Hogy a kevésbé hozzá nem értők, a fiatal bulzósok vakon elhiggyjék azt, amit ő állít, minden kétséget kizárólag, azt feltételezve, hogy MP mindig csak az igazat mondja. Ha rosszat tesz, az biztos hamis.

Én ex Tiszás vagyok már. Jelenleg független. Magyar Péter a tegnap interjún remegett, izzadt, látszott, hogy fél. Számomra ez jött le. Bajba kevert másokat.

Nagyon felelőtlenül és meggondolatlatnul viselkedik.

Az, hogy ő lehallgatta a feleségét, meg a Vögelt, az nem bűn. De az már igen, ha az ellenoldal ő-t is lehallgatja. Az már bűn és hamisítás.

nekem ezzel van bajom.

nov. 11. 17:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%
#10: azzal tisztában vagy, hogy az ember alapvetően nem azért szavaz egy pártra, hogy valaki őt vezesse?
nov. 11. 17:50
 12/20 anonim ***** válasza:
49%

#10 Hidd el nekem privát beszelgetesekn Orbán Viktor, Szijjártó és az az összes többi is úgy beszél ahogy sose gondolnád.

Teljesen emberi viselkedes. 40 fokba nyilván cserél inget. És nyilván lehet büdös az ember. De azt se felejtsd el h megvágott felvétel. Adja oda a több száz órás vágatlan verziót. Had halljuk.

nov. 11. 17:50
 13/20 anonim ***** válasza:
79%
10. Szerintem neked egy szektavezér kell és nem miniszterelnök.
nov. 11. 17:53
 14/20 anonim ***** válasza:
47%
#10: Egyáltalán nem érdekel, hogy a Fidesz milyen hazugságokat ad elő nagy komolyan. MP pedig nem gondolom, hogy kocsmai stílusban beszélne. Ha kell, tud komoly lenni, ha kell tud vicces, vagy laza is. Ezzel mi a gond? A politikusok is emberek, ezt sokan elfelejtik. Illetve van, aki szívesebben lát egy maszkot, akkor is, ha az csupán egy hazug kép.
nov. 11. 17:55
 15/20 anonim ***** válasza:
22%
11: Pedig ez történik, ha nyer az, akire szavaztál. Még ha erre nem jöttél rá, akkor is.
nov. 11. 17:57
 16/20 anonim ***** válasza:
43%

"Nekem az a párt jó, aki az érdekeimet szolgálja."

Ez a hangfelvétel maximum az önérzetedet sértheti (ha nem szoktál fürödni), nem az érdekeidet. Össze vissza beszélsz.

nov. 11. 18:00
 17/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom hogy elhiszi e minden Tiszás, én elhiszem azt tudom.
nov. 11. 18:11
 18/20 anonim ***** válasza:
68%

"Informatikai cégnél dolgozom"

Mit, takarítasz? Felvétel egyértelműen generált. Hallatszik a zöngésségen, hangsúly ugráson, hangerő különbségen, angol szavak a háttérzajban...

De bárki leellenőrizheti, léteznek erre analizáló módszerek.

[link]

nov. 11. 18:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Az a lényeg hogy a nyugdíjasok elhiszik, az ilyen manipulált felvételeket.
nov. 11. 21:35
 20/20 jpeacefuler ***** válasza:
0%
Persze. A hülye Rogánék egymilliárdért vesznek mesterséges intelligenciát, hogy egy hangfelvételt összevágjanak. Amúgy meg havi 3 dollárért is használhatsz ilyesmit. Jaj, édes jó Istenem.... és még a fideszesek a birkák.
nov. 12. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!