2026-tól kötelezető lesz a fogmosás, ha Magyar Péter nyer?
Kedves kérdező, köszönjük aggódásod, de egyenlőre annyi a biztos, hogy a Tiszások büdösek és a szájuk, ... egyszerűen blee...
Úgyhogy előbb javaslom, ti mossatok fogat naponta kétszer és a fürdést sem elfelejteni!!
Remélem igen.
Rá is férne erre az országra ahol egy átlag magyar évente egy tubus fogkrémet és egy fél fogkefét használ el.
Mondjuk a fideszes szavazók kaphatnak felmentést. Ami nincs azt nem kell mosni.
Hááát én ahelyedben nem venném a bátorságot, hogy más szekértáborokra mutogassak....
Magyarországon évente annyi fogkefe fogy amennyi kb az ország lakossága. Azaz statisztikailag a magyarok éevnte 1 db fogkefét használnak.
Amit tudok az az, hogy én évente 4-6 darabot hasnzálok el... ami mondjuk nem túl sok, bevallom (bár naponta 2x mosom) deee ez azt jelenti, hogy statisztikailag itt az oldalon sem a kérdező, sem az előttem szólók egyáltalán nem használnak fogkefét:D
Nagy eséllyel az ország lakosságának 10%-a hasnzál el ennyi fogkefét... szóval nem kéne nagyon mutogatni amásikra, hogy büdös a szája, mert 90%, hogy a tiéd is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!