Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jelenleg 7%-kal vezet a Tisza...

Jelenleg 7%-kal vezet a Tisza a pedofilmosdató kommunistákkal szemben. Azonban ez elég lehet a kormányváltásra, ha bármikor átírhatják a választási törvényt és egyéb módokon is csalhatnak, ahogy eddig tették?

Figyelt kérdés

Mit tehetne az ellenzék annak érdekében, hogy csökkentse a választási csalások esélyét és valóban legyen is eredménye annak, hogy demokratikus, legit módon már most nyernének?

Pedofilmosdató, baloldali kommunistáktól nem kérek választ, ti az Origó posztjai alá írjatok!

nov. 11. 12:37
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Mindegyikről van bizonyíték, különben miért mondatták volna le anno Szájert? Csak úgy? Ezt remélem te sem gondolod komolyan ;)

Egyébként meg nem azzal van gond, hogy valaki meleg, hanem azzal, hogy játsszák itt a nagy keresztény-konzervatív homofóbot, amikor b*zi gangbang partijára jár a legtöbbjük.

Mellesleg miért hozod fel a momentumot, párbeszédet, mszp-t, amikor ezek a balos komcsik mind hozzátok tartoznak? Eljátsszák a demokráciát meg, hogy ők ellenzékiek, közben meg jól elvannak a több milliós parlamenti fizetésükkel és asszisztálnak ehhez a bábszínházhoz ami a parlamenben zajlik.

Tudod én annak idején azért szavaztam a fideszre, hogy elszámoltassák a balos komcsikat, nem arra, hogy túlszárnyalják őket baloldaliságban meg kommunistaságban! Úgyhogy ezeket hiába hozod fel komcsika, mert ezek mind a ti embereitek. Ha nem így lenne, akkor nem osztottak volna a DK-soknak a lélegeztetőgépes lopásból.

Amúgy onnan is látszik, hogy analfabéta vagy, mert én nem Bayer Zsolt nagyapjára írtam, hogy ávós. Rá azt írtam, hogy nyilas kommunista volt.

Valószínűleg te is kommunista ivadék vagy, különben nem védenéd őket habzó szájjal, főleg nem hazugságokkal.

nov. 13. 19:15
 22/23 anonim ***** válasza:

Tipikus kommunista módszer az, amikor a kommunisták saját bűneit a másik félre mondják rá. Ezt már régóta csinálja a fidesz és nagyon jól átjön a 17-es, 18-as válaszaiból.

Ennek például minden mondata az, figyeljétek:

"A ti semmitèrő, hulladèk pártjaitokat indokolatlanul felülmèritek. A Fideszben nincs egy pedofil, meleg sem, viszont a ti oldalatokon hemzsegnek. Persze, ti a Fideszt vádoljàtok a ti undorító fajtátok bűneivel, jó kommunista, Ávós szokás szerint."

De ez is jól szemlélteti a jelenséget:

" az egèsz szèlsőbaloldali pedofil ès egyèbb beteg aberrációkat támogató vörösrongyos banda nagyon csúnyán bukni fog."

Ráadásul írni sem tud. Tele van nyelvhelyességi hibákkal. Tipikus kommunista suttyóval van dolgunk sajnos.

nov. 13. 19:21
 23/23 A kérdező kommentje:

Ja.. most vettem észre, hogy a 18-as üzenetet, amit én írtam kérdezőként, jelentette majd töröltette a kis besúgó. Ez is egy tipikus besúgó szemléletű kommunista módszer. Elhallgattatni azokat, akik igazat mondanak...

Tényleg besúgók :D

nov. 13. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!