Jelenleg 7%-kal vezet a Tisza a pedofilmosdató kommunistákkal szemben. Azonban ez elég lehet a kormányváltásra, ha bármikor átírhatják a választási törvényt és egyéb módokon is csalhatnak, ahogy eddig tették?
Mit tehetne az ellenzék annak érdekében, hogy csökkentse a választási csalások esélyét és valóban legyen is eredménye annak, hogy demokratikus, legit módon már most nyernének?
Pedofilmosdató, baloldali kommunistáktól nem kérek választ, ti az Origó posztjai alá írjatok!
Mindegyikről van bizonyíték, különben miért mondatták volna le anno Szájert? Csak úgy? Ezt remélem te sem gondolod komolyan ;)
Egyébként meg nem azzal van gond, hogy valaki meleg, hanem azzal, hogy játsszák itt a nagy keresztény-konzervatív homofóbot, amikor b*zi gangbang partijára jár a legtöbbjük.
Mellesleg miért hozod fel a momentumot, párbeszédet, mszp-t, amikor ezek a balos komcsik mind hozzátok tartoznak? Eljátsszák a demokráciát meg, hogy ők ellenzékiek, közben meg jól elvannak a több milliós parlamenti fizetésükkel és asszisztálnak ehhez a bábszínházhoz ami a parlamenben zajlik.
Tudod én annak idején azért szavaztam a fideszre, hogy elszámoltassák a balos komcsikat, nem arra, hogy túlszárnyalják őket baloldaliságban meg kommunistaságban! Úgyhogy ezeket hiába hozod fel komcsika, mert ezek mind a ti embereitek. Ha nem így lenne, akkor nem osztottak volna a DK-soknak a lélegeztetőgépes lopásból.
Amúgy onnan is látszik, hogy analfabéta vagy, mert én nem Bayer Zsolt nagyapjára írtam, hogy ávós. Rá azt írtam, hogy nyilas kommunista volt.
Valószínűleg te is kommunista ivadék vagy, különben nem védenéd őket habzó szájjal, főleg nem hazugságokkal.
Tipikus kommunista módszer az, amikor a kommunisták saját bűneit a másik félre mondják rá. Ezt már régóta csinálja a fidesz és nagyon jól átjön a 17-es, 18-as válaszaiból.
Ennek például minden mondata az, figyeljétek:
"A ti semmitèrő, hulladèk pártjaitokat indokolatlanul felülmèritek. A Fideszben nincs egy pedofil, meleg sem, viszont a ti oldalatokon hemzsegnek. Persze, ti a Fideszt vádoljàtok a ti undorító fajtátok bűneivel, jó kommunista, Ávós szokás szerint."
De ez is jól szemlélteti a jelenséget:
" az egèsz szèlsőbaloldali pedofil ès egyèbb beteg aberrációkat támogató vörösrongyos banda nagyon csúnyán bukni fog."
Ráadásul írni sem tud. Tele van nyelvhelyességi hibákkal. Tipikus kommunista suttyóval van dolgunk sajnos.
Ja.. most vettem észre, hogy a 18-as üzenetet, amit én írtam kérdezőként, jelentette majd töröltette a kis besúgó. Ez is egy tipikus besúgó szemléletű kommunista módszer. Elhallgattatni azokat, akik igazat mondanak...
Tényleg besúgók :D
23. Amilyen intelligens a stílusod, szerintem azért lettél törölve.
Mit képzelsz vajon, mit érsz el ilyen bunkózással, csak még inkább negatív színben állítod be a pártod. Nem vagy jó reklámja az "eszméidnek".
Mindegy persze, ha kulturáltan nyilvánulnál meg, az sem számítana sokat, mert már mindenki tudja, hogy mi volt a jeletek az óvodában, egy mikrofon.
24. Na ne te hablatyolj az intelligens stílusról, mert elég csak megnézni pár fideszes felvonuláson az értelmi és kulturális szintet, máris hiteltelenné válsz.
"Mit képzelsz vajon, mit érsz el ilyen bunkózással, csak még inkább negatív színben állítod be a pártod. Nem vagy jó reklámja az "eszméidnek"."
Már ne haragudj, de a hergelést és úszítást is pont ti csináljátok, és PONT nem erről szólna a "keresztény" jómagaviselet, amiről beszéltek.
Idéznék neked Bayer Zsótikátoktól, amit egy még egy gimnazista korában lévő tinédzser lánynak szánt a nagy nyilvánosság előtt.
"Ő a mi kis Blankánk. A jövő politikus asszonya. Ugye. Aki nem tudom, 18.. ha gimnazista akkor maximum 18 éves lehet, és már egy igazi kretén barom állat.
No, hát akkor kedves Blanka, az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen nyomorult ócska kis proli. És hogy ha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen nyomorult rohadt kis proli. Ez a szegény beszélő ánusz, ez egy picike gazember és ő nem fog nyomot hagyni sem téren, sem időt. El fog múlni, és ha lesznek ivadékai, azoknak lesz örök szégyene, hogy ilyen kis ótvar rohadék volt a felmenőjük."
Mégegyszer, mit is mondtál a stílusról és a kulturált megnyilvánulásról? :)
"már mindenki tudja, hogy mi volt a jeletek az óvodában, egy mikrofon."
1. Magyar Péter KÖZÜGYBEN vette fel a beszélgetésüket az igazságügyi miniszterrel (aki történetesen a felesége is volt, de ez a magyarok érdekében tökéletesen irreleváns információ!) a fidesz egyik legnagyobb botrányáról, miszerint rogánék kihúzatták magukat az ügyészségi aktákból, ami a Völner-Schadl féle végrehajtói mafiáról szólt. Tudod, amiben a komcsi fajtátok utcára raktak embereket!
Míg ott van a Pegasus botrány, amiben ellenzéki politikusokat és független újságírókat, meg még ki tudja kiket, civileket is lehallgattak baromira NEM KÖZÜGYBEN.
Akkor ki is a poloska, és kinek is volt jele a mikrofon óvodában?
Ennyire vagytok hitelesek!
Ja, és innen megnegyezném, hogy a kérdésem már nem aktuális.. legalábbis ami az adatokat illeti. Ugyanis már nem 7%-kal vezet a Tisza, hanem behúzott újabb 4%-ot és 11%-kal vezet már a kommunista pedofilmosdatókkal szemben.
Ennyit arról is, hogy "ki mit ér el".
Talán kormányozni kellene, rendbehozni a gyerekotthonokat, nem kitiltani azt, aki felhívja a problémákra a figyelmet.
25. Van egy kis gond az értelmezőképességgel.
Blanka közszereplést vállalt, ezzel együtt vállalta a "savat" is.
Bayer Zsolt nem vállalt politikai szerepet, nem képviseli egy párt arculatát, gyakorlatilag ugyanúgy bírálhat közszereplőket, mint bármelyik fórumozó.
Bármilyen furcsa, Bayer Zsolt sem személyeskedhetne viszont egy fórumon más fórumozókkal, legyen az névtelen, illetve nick. Legalábbis jogosan kérhetnénk rá törlést, utána illene is törölni, egy valamirevaló fórumon.
Amikor te azt írod:
"a komcsi fajtátok"
Ez a legalja bunkó megszólalás, az Indexen például "fajtázásért" csuklóból törlik általában az embereket.
Nem fajtázhatsz másokat kis gyökér gyerek, illetve megteheted, de magadról állítasz ki bizonyítványt.
Ha értelmeznél szöveget, én arra reagáltam, hogy te sérelmeztél valami törlést, amit ugyan nem láttam, de eszerint jól sejtettem, vannak ott gondok fejben.
Nem nagyon tudsz differenciálni kisöreg, magas ez neked.
27. "Blanka közszereplést vállalt, ezzel együtt vállalta a "savat" is."
Na ezzel a gondokodásmóddal írtad le, hogy ti tényleg gerinctelenek vagytok. Ezek szerint ha egy 12 éves belemegy a szexbe egy felnőttel, akkor az nem pedofília, mert "vállalta"?
Teljesen irreleváns, hogy "közszereplést" vállalt-e vagy sem. 18 év alatti, egy 18 év alatti gimnazistával meg egy gerinces ember nem beszél így, ezen nincs is mit ragozni.. eleve nem is kellene erről beszélni sem, de hihetetlen, hogy ti azonnal habzó szájjal véditek a pedofil bűnelkövetőket meg gyermek bántalmazókat meg sértegetőket, ha az fideszes, ahelyett, hogy megmondanátok, hogy igen.. ez kifejezetten bunkó és gerinctelen viselkedés volt és ezzel nem azonosultok. Bezzeg ha bármilyen ellenzéki lenne, (ami szintúgy elfogadhatatlan és felvállalhatatlan lenne) akkor évekig lehetne hallgatni. Nem brutális kettős mérce ez?
Te ezzel a kommentekeddel felvállaltad ezt és jóváhagytad. Ha nem így lenne, akkor azt írtad volna, hogy "igen, ez nagyon nem volt szép tőle, és bocsánatot kellett volna kérnie". Azon felül, hogy eleve nem is lett volna szabad ilyet mondania, ez lett volna a minimum...
Most nézzük a másik agymenésedet:
"Bayer Zsolt nem vállalt politikai szerepet, "
Tehát aki nem a parlamentben ül, csak kormány által pénzelve kormány propagandát tol, az nem politikai szerep? Atyaég gyere le...
""a komcsi fajtátok"
Ez a legalja bunkó megszólalás, az Indexen például "fajtázásért" csuklóból törlik általában az embereket."
Már ne haragudj, de ezt pont a fideszesek teszik úgy, hogy valójában ők kommunisták. Ők simán "komcsi fajtáznak" gondolom őket nem szidod meg ezért, csak akkor ha ellenzéki mondja ezt (egyébként jogosan), igaz?
Megint az a fránya kettős mérce...
Harmadik baromságod:
"de eszerint jól sejtettem, vannak ott gondok fejben."
1. Semmit nem mondott a kérdező, amite te ezt JOGOSAN mondhattad volna.
2. Egy olyan pártot védesz, ami tele van meleg orgiákra járókkal, prostitúciót igénybevevőkkel, pedofilokkal és azokat felmentőkkel, drogosokkal, tolvajokkal, hazaárulókkal, poszt kommunistákkal, de nyilván itt a kérdező az akinek gondok vannak a fejében :D
Hú bakker... ez így elég is volt nekem estére...
28-asnak köszönhetően nem kell válaszolnom, mert tökeletesen és nagyobb szergalommal összefoglalta azt amit a 27-re szántam volna.
Ettől függetlenül annyit hozzáfűznék a dologhoz, hogy innen is látszik, hogy mennyire visszájára sül el a fidesz azon politikája, ami hergelésre, úszításra és sértegetésre alapul. (Részben, mert ott a megfélemlítés is, de az is kezd hatástalan lenni, már nem üti meg az emberek ingerküszöbét a háborúval való riogatás).
Itt van példának a 27-es válasza. Ezt egy értelmesebb fideszes ha elolvassa, az jön le neki, hogy nem akar olyan táborhoz tartozni, akik nem ítélik el 18 év alatti fiatal nyílt megalázását, sőt, láthatóan még helyesli is...
Több ilyen "megtért" fideszesről tudok a környezetemben, akiknek pont ebből a felesleges és szint alatti hergelésből meg mocskolódásból lett elegük és nem csak a fidesz vergődik kínjában, hanem a megmaradt szavazóik is, akiket olvasva meg egyre kevesebb van.
Egyre többen kezdenek észhez térni és akik eddig az erőt látták a fideszben és azért szavaztak oda, hogy "a nyertes táborhoz" tartozzanak, egyre inkább az elkereseredett lúzereket látják bennük.
Pl csak az, hogy MP farokigazítása 2 és fél percen keresztül ment a hírekben, csak az hozott pár százalékot a Tiszának, meg az, hogy utána MP jól meglovagolta ezt a hullámot, amivel a fidesz láthatóan nem tud lépést tartani.
Orbán is azt hitte, hogy a "slimfittel" majd akkor veszi fel a versenyt, ha ő is olyan, és megmutatja, hogy ő Arnie-val edz, (aki egyébként nem is ért egyet a politikájával, pl nyíltan elítéli az orosz aggressziót), közben meg pont nem ezt kellett volna csinálnia, hanem inkább valami szemtelent, pl "Latte avokádó helyett jó kis baconos tojásos rántotta magyarosan", de ez eszükbe sem jutott, inkább MP nemiszervéről tudósítanak főműsoridőben és még sokatlátott pénisz szakértőket is bevonnak, ami csak fokozta az egész komikus és abszurd helyzet nevetségességét és szánalmasságát.
Ez pont nem az erőt sugározza. Épp ellenkezőleg, és ez is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy vesztenek olyan szavazókat, akik pont az erőt várják a fidesztől.
Itt van a gyermekvédelem. Ahelyett, hogy gyorsan elvégeznék azt a "pár tízezer forintos" javítást, helyette kitiltják a legerősebb ellenzék vezetőjét (akit ki sem lehetne tiltani EP képviselőként..) a gyermekotthonokból, ezzel is elismerve azt, hogy van mit rejtegetni és a szavazók fantáziájára van bízva, hogy mi minden lehet ott, minden bizonnyal az emberek még durvábbat is képzelnek el attól a helyzettől, ami valójában lehet ott, ami megint csak nem a fidesznek kedvez. A két rossz közül a nagyobbik rosszat választják.
Úgy látom, hogy foggal körömmel ragaszkodnak az eddig bevált módszerekhez és óriási pánik miatt meggondolatlanul és kifejezetten kontraproduktívan járnak el.
Így nem kell csodálkozni azon, hogy 11%-kal vezet a Tisza.
28 és 29. Szerintem bután fogjátok fel a dolgokat, ennél többet nem ér, ilyeneknek kár magyarázni.
Majd elválik, ki vezet Kamala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!