Mennyire lehet csalóka, hogy 7% vagy hogy bármekkora szazalékkal vezet a TISZA?
Sajnos én olyan szinten csalódtam ebben a nemzetben, hogy igazából már el se tudom képzelni, hogy Orbán természetes módon kiszelektálódjon a magyar politikából. Hiába a lelkesedés, a TISZA még csak nem is parlamenti párt. Miből fog kampányolni? Hogyan viszonyul majd hozzá a többi elllenzéki párt, ők is indulnak azért vagy megosztják a pozíciókat?
Külföldön élek, s nagyon pesszimista vagyok Magyarország meg most már az egész világ (Trumpot újraválasztották) jövőjével kapcsolatban. Mondjatok valami biztatót plz.
Szerintem nem csalóka, reális lehet ennyi még vidékkel együtt is. A legnagyobb visszaesés a Fidesz népszerűségében a 5-30 ezres településeken van, ami eddig a szavazóbázisa gerincét adta, és a magyar szavazóképes lakosság mintegy 30%-a ilyen településeken él. Ez az egyik kulcspillére annak, hogy Magyar Péter ennyire tör előre népszerűségben, mert szorgosan kampányol vidéken is.
A másik pedig az, hogy rengeteg olyan embert is meg tud szólítani aki eddig inaktív volt, mert sokan úgy voltak vele, hogy Gyurcsányra nem akartak szavazni, márpedig Gyurcsány mindenhova befurakodott, (vagy épp a Fidesz ügynöke és ők tolták be).
Nem túl sokat számít hogy ma mennyivel vezet a tisza.
Ettől nem lesz előrehozott választás. 26-ig megduplázhatják a támogatóikat, de meg is szűnhetnek.
7 kutatás jött ki a napokban, abból 4-ben a Fidesz vezet. A Medián most biztos mellé lőtt vagy manipulálni akar. Mint annak idején Bajnaival.
Emlékezzünk:
Emberek bízzatok magatokban bízzatok MP-ben ne adjátok fel győzni fogunk ha kitartunk és megyünk a Tiszapártra szavazni.
Persze ne legyünk túlzottan önteltek mert még megkell nyerni a 26-os választást menni kell szavazni nagy számban a Tiszára és vinni-hívni kell mindenkit aki látja a fidesz bűneit és változtatni akar. Hajrá Tisza 2026 a Tisza éve lesz! győzni fogunk! Tartsatok ki! Hajrá emberek! Hajrá Magyarország!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!