Mennyire lehet csalóka, hogy 7% vagy hogy bármekkora szazalékkal vezet a TISZA?
Figyelt kérdés
Sajnos én olyan szinten csalódtam ebben a nemzetben, hogy igazából már el se tudom képzelni, hogy Orbán természetes módon kiszelektálódjon a magyar politikából. Hiába a lelkesedés, a TISZA még csak nem is parlamenti párt. Miből fog kampányolni? Hogyan viszonyul majd hozzá a többi elllenzéki párt, ők is indulnak azért vagy megosztják a pozíciókat?
Külföldön élek, s nagyon pesszimista vagyok Magyarország meg most már az egész világ (Trumpot újraválasztották) jövőjével kapcsolatban. Mondjatok valami biztatót plz.
nov. 8. 14:22
11/23 A kérdező kommentje:
Persze, pár tízezerrel szerintem én is beszállok majd. Annyit megér a dolog.
nov. 8. 17:44
12/23 anonim válasza:
Igazad van kérdező! mert ha MP-nek nem lesz elég pénze akkor azorbán banda legyőzheti mert azorbánbanda az adófizetőktől ellopott pénzeket használják fel a kampány során, ami elég nagy aljasság. akikkel beszéltem azok is ezt mondták hogy bár nem gazdagok de párezer forintal támogatják MP-t ez Nagyon fontos mert láthattuk hogy micsoda cirkuszt csinált a fidesz banda Márki-zai Péterrel mikor kiderült hogy külföldi támogatást fogadott el, ezt elkell kerülni mindenképpen, nemszabad támadási felületet hagyni a fidesznek.
14/23 anonim válasza:
En csak egy kórházi nővér vagyok, háromszázezer ft keresek, de Isten bizony oösszespórolok én is a támogatásra pár ezret. Hajrá Peti.
16/23 anonim válasza:
17/23 anonim válasza:
20/23 anonim válasza:
15:54
10000 ember megkérdezésével 2%-on belüli hibahatárral megtudnánk, hogy állunk most. Nem most kezdték ezek a felmérők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!