Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka, hogy a DK 2%-ra esett?

Mi az oka, hogy a DK 2%-ra esett?

Figyelt kérdés
Azt értem, hogy a Fidesz 32%-on a Tisza meg 51%-on van. De a DK akik stabil baloldali politikát folytatnak évtizedek óta, hogy lehet 2%-on? Reális ez a közvéleménykutatás?
nov. 11. 08:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
47%
Tisza 51%-on, na ne röhögtess
nov. 11. 08:29
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Nem hinném, hogy a DK 2%-on állna, azt meg pláne nem, hogy a Tisza 51%-on van.
nov. 11. 08:30
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

nekem meg a nyugalmazott munkásőr pistapapa 80%-ot mondott türmer gyulára.

Győzelemre fel, proletárok.

nov. 11. 08:36
 4/22 anonim ***** válasza:
46%

Adott pillanatban, abban a csoportban akiket megkérdeztek, nyilván reális. De most pont az amerikai elnökválasztás nagyon jól mutatta, hogy a vágyvezérelt és irányított közvéleménykutatások mennyire be tudják csapni az embereket, aztán jön a valóság.

A dk most sehol nem szerepel. Nincsenek a médiában, nincsen róluk hír, nem látod a politikusaikat, nem csoda ha az átlagember nem őket jelöli meg. Az EP választáson még 10%-t szereztek, mert a tisza akkor jelent meg. Azóta a dk viszont háttérbe vonult. Szerintem most kivárnak, hogy MP lejáratja-e magát úgy, mint korábban Fegyőr meg MZP, vagy érdemes szövetkezni velük. Majd amikor értelme lesz kampányolniuk akkor elkezdik és újra lesznek szavazóik. Vagy nem és akkor a dk végre oda kerül ahová az mszp-vel együtt már rég kerülniük kellett volna.

nov. 11. 08:38
 5/22 anonim ***** válasza:
72%

Úúú ember...

Tisza 51%-on.🤦‍♀️ Ezt valaki komolyan elhiszi?🤭

nov. 11. 08:43
 6/22 anonim ***** válasza:
62%

TISZA 51 százalékon???? Na viccelj!!!

Jó az 30-33 nak maximum.

nov. 11. 08:46
 7/22 anonim ***** válasza:
80%
Öcsi, szerintem te felcserélted a Fidesz és a Tisza százalékait. A Fidesz a számára leggyengébb helyeken tehát Bp-n és Szegeden számolgatni a szavazatok 30%-val (és ez a Fidesznek még a kedvezőtlenebb kimenetel)
nov. 11. 08:50
 8/22 anonim ***** válasza:
90%

Azért ez elszálltnak tűnik, a Fidesz kb fej-fej mellett lehet most a Tiszával, ahogy a kutatások átlaga mutatja, azaz Fidesz-Tisza(41-38, vagy mondjuk 39-43). Ez reális lehet. A Dk valószínű még 5% felett van, kb 6-7%-on. A Mi Hazánk is hasonló szinten lehet, MKKP meg kb 3%-on. A többi már említésre sem méltó!

Viszont a héten várható IDEA és 21 Kutatóközpont felmérés is, abból majd kiderül, hogy mi a helyzet.

nov. 11. 08:57
 9/22 anonim ***** válasza:
19%
Nagyon sok az olyan szavazó, akinek mindegy, csak ne a Fidesz legyen. Az ilyenek eddig a DK-ra szavaztak, most a Tiszára (ami amúgy a DK kamupártja).
nov. 11. 08:58
 10/22 anonim ***** válasza:
71%

Kb. 1 hónapja kiírtam egy kérdést, hogy "Mekkora pofáraesés lesz a tiszásoknak 2026-ban?"

Namost ilyen kijelentések után, hogy a Tisza 51%-on áll, a kérdésem újra aktuális. Nem vagytok komplettek, ha azt hiszitek, hogy a Tisza 51%-on van.

nov. 11. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!