Mi az oka, hogy a DK 2%-ra esett?
nekem meg a nyugalmazott munkásőr pistapapa 80%-ot mondott türmer gyulára.
Győzelemre fel, proletárok.
Adott pillanatban, abban a csoportban akiket megkérdeztek, nyilván reális. De most pont az amerikai elnökválasztás nagyon jól mutatta, hogy a vágyvezérelt és irányított közvéleménykutatások mennyire be tudják csapni az embereket, aztán jön a valóság.
A dk most sehol nem szerepel. Nincsenek a médiában, nincsen róluk hír, nem látod a politikusaikat, nem csoda ha az átlagember nem őket jelöli meg. Az EP választáson még 10%-t szereztek, mert a tisza akkor jelent meg. Azóta a dk viszont háttérbe vonult. Szerintem most kivárnak, hogy MP lejáratja-e magát úgy, mint korábban Fegyőr meg MZP, vagy érdemes szövetkezni velük. Majd amikor értelme lesz kampányolniuk akkor elkezdik és újra lesznek szavazóik. Vagy nem és akkor a dk végre oda kerül ahová az mszp-vel együtt már rég kerülniük kellett volna.
Úúú ember...
Tisza 51%-on.🤦♀️ Ezt valaki komolyan elhiszi?🤭
TISZA 51 százalékon???? Na viccelj!!!
Jó az 30-33 nak maximum.
Azért ez elszálltnak tűnik, a Fidesz kb fej-fej mellett lehet most a Tiszával, ahogy a kutatások átlaga mutatja, azaz Fidesz-Tisza(41-38, vagy mondjuk 39-43). Ez reális lehet. A Dk valószínű még 5% felett van, kb 6-7%-on. A Mi Hazánk is hasonló szinten lehet, MKKP meg kb 3%-on. A többi már említésre sem méltó!
Viszont a héten várható IDEA és 21 Kutatóközpont felmérés is, abból majd kiderül, hogy mi a helyzet.
Kb. 1 hónapja kiírtam egy kérdést, hogy "Mekkora pofáraesés lesz a tiszásoknak 2026-ban?"
Namost ilyen kijelentések után, hogy a Tisza 51%-on áll, a kérdésem újra aktuális. Nem vagytok komplettek, ha azt hiszitek, hogy a Tisza 51%-on van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!