Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit fogtok csinálni ,ha...

Mit fogtok csinálni ,ha 2026-ban mégis a fidesz nyer és esetleg megint 2/3-dal?🥺

Figyelt kérdés

nov. 10. 20:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
Semmit. 3 éve Ausztriában élek. Életem legjobb döntése volt. Akkor sem mennék vissza Magyarországra ha a Tisza nyerne, de azért annak drukkolok.
nov. 10. 20:45
 2/18 anonim ***** válasza:
41%
Számomra teljesen mindegy, hogy nyer-e a Fidesz vagy sem. Már eldöntöttem, hogy elmegyek ebből az országból.
nov. 10. 20:46
 3/18 anonim ***** válasza:
52%
És te mit csinálsz, Kérdező?
nov. 10. 20:46
 4/18 R.Speltzer ***** válasza:
100%
Meg kéne azt érni is. Nem gondolkodok ennyire előre,minek.
nov. 10. 20:48
 5/18 anonim ***** válasza:
33%
Már nem érdekel, életünk legjobb döntése volt a gyereket Bécsbe küldeni egyetemre, majd nekünk is költözni.
nov. 10. 20:48
 6/18 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy nem lehet a fideszt választáson leváltani. Ennek a propaganda, kampányfinanszírozás az elsődleges oka, meg a buherált választási törvények. Illetve sem Oroszországnak, sem Kínának nem érdeke orban bukása. Szerintem nincs a választásokra befolyásunk, így én tervezem a költözést Svájcba
nov. 10. 20:50
 7/18 anonim ***** válasza:
11%
Emigrálunk, ahogy Lada Gaga és Madonna, Forrest Gump is ígérte Trumo győzelme esetén. Moolenbeckben kezdünk új életet transzként 👍🌈
nov. 10. 20:50
 8/18 anonim ***** válasza:
44%
Nem fog
nov. 10. 20:52
 9/18 anonim ***** válasza:
20%
#5: Nem kötözködésképpen, de tapasztalataim alapján az nem szokott jól elsülni, amikor a szülők mondják meg, hogy hova kell egyetemre menni. Egy egyetemista korú gyerek már el tudja dönteni, hogy mit akar. Ha rosszul választ, akkor is neki kell rájönnie, majd korrigálnia.
nov. 10. 20:58
 10/18 anonim ***** válasza:
73%
Kizárt! A 2026-ra kitűzött cél 10/2!
nov. 10. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!