Németből akarok nyevvizsgázni B2-es szinten. Origó nyelvvizsgát fogom csinálni. Esetleg ti már csináltatok?
Figyelt kérdés
Tudnátok róla bővebben nyilatkozni h milyen? És h mennyi idő alatt készültetek fel?2022. márc. 24. 04:30
1/1 anonim válasza:
1 hónap alatt készültem fel, az írásbeli eredményét még nem tudom, de a szóbeli 85 százalék lett középfokon, az írásbeli is biztos, hogy meg lesz. A szóbeli része nagyon könnyű, bementem és tök jól elbeszélgettünk a vizsgáztatóval, nagyon hamar elrepült az a pár perc, pedig nem vagyok nagyon beszédes összességében. Az írásbeli a fordításos meg a szövegértelmezős feladatok miatt könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!