Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tartasz a Fidesz legnagyob...

Mit tartasz a Fidesz legnagyobb hibájának?

Figyelt kérdés

nov. 10. 19:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%
Vicces, de én a vasárnapi boltzár eltörlését.
nov. 10. 19:53
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
Hűbér rendszerét!
nov. 10. 19:58
 13/22 anonim ***** válasza:
67%

Hogy televágták migránssal a munkaerő piacot.

Így a munkaadóknak nem kell egyeztetnünk szakszervezetekkel.

Minimális szinten kell csak fizut emelniük és kialakult a Dolgozói szegénység.

nov. 10. 20:17
 14/22 anonim ***** válasza:
83%
Nem hibájuk van, hanem bűnük... magasról tesznek az országra. Vilagrekord inflaciót csináltak pár éve, 1000 milliárdokat elszórtak. Most minden nap 400 milliót fizetünk valami miatt amit nem oldanak meg hogy honvédőként tetszelegjenek.
nov. 10. 20:19
 15/22 R.Speltzer ***** válasza:
53%
Oktatás és egészségügy kinullázása
nov. 10. 20:50
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
AZT, HOGY VAN!!!!
nov. 10. 21:27
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Azt, hogy nem pereltek be mindig mindenkit azonnal aki hazudott róluk vagy éppen rágalmazta a kormányt,a politikusokat.

Kő keményen be kellett volna vasalni minden egyes hazugságért sok milliót és akkor nem menne ez az állandó hazugságkampány amivel itt is próbálkoznak az agymosott ballibbantak nap mint nap.

nov. 10. 22:46
 18/22 R.Speltzer ***** válasza:
78%
#17 te barom xdd
nov. 11. 07:14
 19/22 anonim ***** válasza:
54%

A cigány kérdést nem oldotta meg. 2050-ben többségben lesznek. Szerintem rá kéne ömleszteni Szlovéniára és Szlovákiára őket.

Népességcsökkenést nem oldotta meg. (Lassult). Kb. 30-35 ezerrel csökkenünk évente. Sztem simán fizetni kéne 70.000 olyan nőnek hogy szüljön, aki nem tervezte azt kész. Valakitől aki épkézláb.

Honvédelmet nem oldotta meg. Nem tankokban kéne gondolkodni, hanem olcsó gerilla-hadviselésben. A hadiipar nagy üzlet, ki kéne venni a részünket. Hacsak lőszert gyártanának, úgy fogy, mint a cukorka, hatalmas biznisz.

A baloldali hazaárulókat pl. Opre Romane, Donáth Anna, Momentum, Szdsz, Mszp, Havas Szófia, Trianon relativizálók, Ungvári Krisztián, akik bizonyíthatóan Magyarország határait át akarják rajzolni kisebbre, a magyarságot degradálják, demoralizálják, ki kell utasítani az országból, vezetőiket ki kell iktatni. Ez nemzetvédelmi ügy. Drogliberalizáló, régen drogtermesztő-forgalmazó Kovách Gergő ülje le börtönbüntetését a drog miatt, a Turul ellenes támadása miatt szabadulása után kiutasítani.

A vidék kérdését pedig úgy lehetne megoldani (falusi vagyok), hogy a vidék minimum termelje meg, ami az ország önfenntartásához szükséges. Háborús helyzetben leállhat az élelmiszer-import. Plusz varrjanak oda minden falu mellé 2-3 nem szennyező gyárat, hogy több munka legyen.

Én az ingyen konyhákat, hajléktalan szállókat is bővíteném, annyira van gazdag Magyarország, hogy az is egyék, aki nem dolgozik.

Talán ezek a legégetőbb kérdések.

Lop a Fidesz? Az Mszp is, az Mszmp is lopott, az Szdsz is lopott. A Dk is lop. Magyar Péter a Diákhitel központban lopott. A Tisza párt is lopni fog. Amúgy kijogászkodják a lopásukat a politikusok, így nem büntethetőek.

Von der Leyen is lopott, korrupciós ügyei vannak, Eva Kayle is lopott, az Eu parlamentben is hatalmas a korrupció.

Én azt gondolom, lopjon az, aki hasznos politikus, és azt kell eltávolítani a hatalomból, aki káros a magyarság számbeli, területbeli, hadiipari és egyéb gyarapodására.

nov. 11. 09:33
 20/22 anonim ***** válasza:
19: oszt mi lenne, ha téged utasítanának ki? Ilyen meglátásokkal valamelyik Kipcsakisztánban lenne a helyed.
nov. 11. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!