Ellenzéki vagyok. Az első kettővel nincs bajom.
Egyébként meg az a probléma, hogy egy gátlástalan maffia kormányról van szó.
A kerítéssel semmi baj nincs, sőt inkább meg kellene erősíteni ellenzéki szavazóként mondom... mondom ezt most úgy, hogy kukoricán térdelek a sarokban, mivel 2015-ben én kerítés ellenes voltam és nyitott kapuk politikájának a híve... ma már belátom a fideszeseknek volt ebben igazuk anno. Nem vagyok bevándorlás ellenes, azokkal szemben nem, akik útlevéllel repülőn vagy a kijelölt átkelőkön érkeznek és ott kérnek mendékstátuszt...
Svéd bünbandák nagyon nagy része 2.3. generációs és friss bevándorlókból áll, Németországban Studgardban az etiópok meg a tigrik vagy kik, az etióp kisebbség összebalhéztak törtek zúztak Studgardban, úgy hogy elvileg pont a harcok balhék miatt menekültek el... akkor most?!
A kormány legnagyobb hibája az infláció elszállása, engedték, hogy a helyi vállalatok agyon nyerészkedjék magukat, esztelenül árakat emelve, meg az esztelen pénzszórásba kezdtek SZJA visszatérítés, mentesség, nyugdíj prémiumok..stb. köszönhetően...és itt szenvedünk a 16%-os infláció alatt még ma is, hol ott a legtöbb EU-s államban már 8% alatt vannak.
Kormánynak kösnönhetően Magyarország recesszióban pontosabban a rettegett stagflációba kerültünk 2023 eleje óta, és a kormány az MNB cicaharcán kívül sz....t se csinál ez ellen.
Több is van, ami nálam közel azonos súlycsoportba tartozik!
-Intézményesített visszamenőlegesség
-Embereket tömegesen büntető diszkriminatív "családpolitika", - az őrült, öngyilkos módon, semmire nem szaporodó emberek nyíltan felvállalt, szándékos szívatása
-Sötét középkort preferáló rongyrázás
-Az élet minden létező hátrányos hatása alóli önfelmentő mentalitás
-Sunyiban, rendeletekkel törvénykezés, - az éj leple és fű alatt
-Intézményesített köztörvényes lopás (banki befektetési kamatok sarcolása)
-Munkáltatók hallgatólagos támogatása az emberi munkaerő szélsőséges kizsigerelésében
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!