Mit Tartasz életed legnagyobb hibájának? Lehet többet is írni esetleg úgy sorszámozva hogy hasonló horderejüek ugyanazt a sorszámot kapják /a /b /c pontosítással.
Hogy nem tanultam meg perfektül angolul és németül is a suliban, míg ingyen volt.
Mindig hittem másnak.
1. Engedtem más emberek befolyásának, ezért nem azt csináltam, amit szerettem volna.
2. Egyetemre mentem.
3. Összességében túl későn kezdtem mindent. De ez is a befolyás miatt van.
Összejöttem (és össze is költöztem) egy olyan csajjal, akivel nem kellett volna. Szerencsére nem tartott sokáig.
Aztán volt pár rossz pénzügyi döntés, életemben kétszer is a nulláról kellett kezdenem újra.
Szerencsére mostanra már rendeződött az életem.
Elhittem a főnököm mondatát hogy a munkások nem szoktak egyetemre menni. Mai fejjel odamennék ahhoz a 20 éves gyerekhez és azt mondanám hogy ott azonnal mondjon fel, hagyja a francba ott ezt az embert, és mostantól napi 8 órában készüljön a felvételire. Majd azt is elmesélném neki hogy az egyetemen is végig ugyanez kell csinálnia nem elég csak bejutni.
Persze emlékszem akkor önmagamra kóros az önbizalomhiánytól szenvedve ez nem ment volna és nem tudtam volna végigcsinálni se ha nincs ott valaki aki újra és újra elmondja ezeket a mondatokat ahelyett amit a főnököm mondott.
Viszont nem volt ilyen ember a környezetemben úgyhogy fene tudja mi lett volna ha úgy döntök. Lehet felbe hagyom az egyetemet és akkor csak egy picit másképp fogalmaznám meg az életem legnagyobb hibáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!