Rengeteg hozzá hasonló nő van vagy csak képzelődöm?
Figyelt kérdés
Mintha futószalagon gyártanák őket. Mindenhol ilyen nőket látni. Mi lehet ennek az oka? Gyorsabban szaporodnak mint az átlag?
2023. jan. 13. 16:48
A kérdező szavazást indított:
Jól látod, tényleg sok ilyen nő van.
Ez a nő típus semmivel sem gyakoribb mint a többi.
28 szavazat
1/16 anonim válasza:
Nem tudom, mire gondolsz, mert a videóban több nő szerepel, akik semmiben sem hasonlítanak egymásra.
2/16 A kérdező kommentje:
#1: Arra, aki a videó elején is van.
2023. jan. 13. 16:57
3/16 anonim válasza:
1: Hogy lehetsz ennyire vak. :P
4/16 anonim válasza:
Nem vagyok vak, hanem nem dőlök be a provokálásnak, amivel más emberek leszólására akarnak rávenni.
6/16 anonim válasza:
Akárhányszor jön ide hisztériázni valaki a kövér nők miatta, mindig eszembe jut hogy undorító dagadék zsírdisznó férfiakból statisztikailag több van.
A videós csajon legalább lehet látni hogy tiszta, fürdik, valszeg nem bűzlik húgytól és izzadtságtól, amit nem lehet elmondani a hozzá hasonló alakú ferfiakról.
7/16 anonim válasza:
Hol van az a "mindenhol", ahol hasonló nőket látsz megállás nélkül?
8/16 A kérdező kommentje:
#7: Utcán.
2023. jan. 13. 17:26
9/16 anonim válasza:
Ez most az ideál. De nem nekem.
10/16 anonim válasza:
Nem lehet hogy csak külön figyeled és emiatt gyakoribbnak látszik? Apropó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!