Mit Tartasz életed legnagyobb hibájának? Lehet többet is írni esetleg úgy sorszámozva hogy hasonló horderejüek ugyanazt a sorszámot kapják /a /b /c pontosítással.
-Nem hajtottam meg a németet, anno, gimi alatt, csakis az angol C1-re fókuszáltam, ami legalább meglett. Nem kellett volna sokkal több időt, energiát rászánni, és szerintem lazán meglehetett volna belőle akkor a B2.
(most magántanárral tanulom, akit imádok, és tényleg sokat fejlődtem, csak mégis jobb lett volna akkor.. olcsóbban is megúszom, és nem is felejtek annyit)
-Olyan emberek véleményére adtam, akikére nem lett volna szabad.
-Nem vettem elég komolyan a szorongásom, egyéb problémáim (megfelelési kényszer, önértékelési gondok...), és hagytam, hogy pár rokon elhitesse velem, hogy ezek teljesen normálisak.. Azt bánom nagyon, hogy későn kezdtem ezekkel foglalkozni, ezeket rendbe tenni. Annyi minden máshogy alakulhatott volna..
Most sem érzem 100%-an jól magam a bőrömben, de már mérföldekkel jobb a helyzet, és sokszor eszembe jut, hogy vajon milyen lett volna minden, ha hamarabb eljutok erre a szintre.
-Nem voltam elég nyitott gimiben, gimis koromban. Nem is volt sok barátom, viszont közülük már senkivel sem maradt meg a baráti kapcsolat. Nem is igazán éltem akkor. És nem bulikra gondolok, csupán a sulin és a sportomon kívül alig történt velem bármi is.
(tudom, hogy sorszámozni kellett volna, csupán nehéz rangsorolni őket; mindig mást tennék első helyre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!