A fideszesek örülnek, hogy 1-2 éven belül az USA-nak olyan nagykövete lesz, aki nem fogja kijelenteni, hogy itthon eltapossák a melegjogokat, nincsen valós gyeremekvédelem, valamint mi vagyunk Európa legszegényebb és legkorruptabb helye?
Most beleolvastam a kedvedèrt:
"A melegek közötti házasság az a helyzetük mellett (ez az amiről abszolút nem tehetnek) teljesen nonszensz dolog. Ez egy gerjesztett igény a melegek között, amit az LMBTQ gerjeszt és heteroszexuálisok gerjesztik, mert politika építhető rá, olyan politika, ami szavakra épül (így ingyenes), nem tettekre, produktumra (aminek ára van"
Ez tök jó, akkor nincs is ok arra hogy ne legalizàljuk a meleghàzassàgot. Hisz ezzel csak szelet fogsz ki az àlszent politikusok vitorlàjàbòl. Nemde? :)
Ja, sok ùj gondolat ez alapjàn nincs az ìràsodban
#15 Nem kell az én kedvemért semmibe sem beleolvasni. Akkor reagálj valamire, ha azt elolvastad, én ennyit szeretnék kérni. Ez nem a suli, hogy elkell olvasni a rövidített változatot, hogy valamit tudj írni a tanárnőnek!
Egyáltalán nem így van, ahogy látod, ez ennél bonyolultabb, az engedélyezéssel a szélsőségeseknek adsz szelet a vitorlájába, akiknek viszont nem biztos, hogy elég lesz ennyi válaszul erre, avagy megállnak ennyiben, hogy elveszik tőlük ezt a többletjogot, amit kaptak, rendet tettünk, végeztünk, jó napot.
Megkell tudni egyezni egy középútban, máskülönben könnyen átbír csapni a történet szélsőségbe. Pláne így, hogy ennyire nyitottak is vagyunk azokra. Te is sérelmezed azt, ha valakinek pár mondatnál több jut valamiről eszébe. Írhattam volna ezt pár sorban is, csak pár sorban, kurvára nincs idő/hely arra, hogy a mondandódat árnyald, a pár soros válaszokba, reagálásokba csakis szélsőségek férnek bele és ezt a világot éljük jelenleg. Híroldalakon is szalagcímekből tájékozódunk, pár szóban reagálunk, kezdetben 10-15 perces volt az a videó a videómegosztókon, amit hajlandó volt a többség megnézni, ma short videókat nézünk, ebből k-rva nagy baj lesz és ez alól úgy néz ki, hogy te sem vagy kivétel, te is a problémához hozzáteszel. Lehet, hogy sok új gondolat nincs abban, amit leírtam, de valahogy mégsem olvastam itt ehhez hasonló meglátást senkitől, mert vagy az van, hogy dögöljenek meg a b-zik vagy minimum távol tartom őket magamtól és leszarom a problémáikat vagy az van, hogy mindent, mit követelnek, azt okvetlen teljesíteni szíveskedjék.
#8!
Meg sem próbáltam, mert vagy trollkodsz vagy totál sötét vagy, akiben kár az energia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!