Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokakat miért zavar, hogy az...

Sokakat miért zavar, hogy az USA nagykövete, Pressman elmondja őszintén a véleményét?

Figyelt kérdés
Aki mondjuk nem egy kő alatt lakik, látszik, hogy a Fidesz mennyire tönkretette az országot, az tudja, hogy Pressmannak igaza van.

nov. 9. 23:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%

A nagykövet feladata, hogy a saját országát képviselje egy másik országban.

SEMMI KÖZE AZ ADOTT ORSZÁG BELÜGYEIHEZ.

Tilos arról a véleményét kinyilvánítania, beavatkoznia, az adott ország belpolitikájába beavatkoznia, szervezkednie.

Ez az alak más sem csinált, mint hogy a kormány megdöntése érdekében szervezkedett, nyíltan fenyegette a kormányt.

nov. 9. 23:40
 2/18 anonim ***** válasza:
36%
Hatalmas fejlődésen ment át az ország 2010 óta, és nem egy kő alatt lakom.
nov. 9. 23:42
 3/18 anonim ***** válasza:
57%
Pressmannak küldenék egy számot, a Reptér!
nov. 9. 23:49
 4/18 anonim ***** válasza:
54%

Miért: a Nemzet Kakaduja nem ezt teszi?

"Több tiszteletet a magyaroknak", aztán megy Lavrovhoz a "kitüntetésért...

nov. 10. 00:02
 5/18 A kérdező kommentje:
Ezert mondom. Vagy azok utan, hogy Orban az EU soros elnökeként a haborusbunos Putinhoz ment gazsulalni...
nov. 10. 00:07
 6/18 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, nyugodtan kikísérheted majd a reptérre, hogy elbúcsúzz tőle!
nov. 10. 00:16
 7/18 anonim ***** válasza:
50%

Ahogy egy előző hozzászóló is írta, egy nagykövetnek nem az a feladata, hogy az adott ország belügyeit folyamatosan kritizálja és az aktuális hatalom ellen aktívan szervezkedjen.

Már pedig pl. kizárólag ellenzéki, vagy ellenzékkel szimpatizáló influenszerek megkörnyékezése és meghívogatása vacsora party-kra kimeríti a szervezkedés / befolyásolás fogalmát (szerintem). Azok alapján amiket mondott és csinált én azon csodálkoztam hogy nem lett kiutasítva már a ge*ibe hónapokkal ezelőtt, mint persona non grata..

nov. 10. 02:14
 8/18 anonim ***** válasza:
59%

Ó Istenem, hogy mindenki ezt a szegény kormányt báncsa!...

Az az USA nagykövet nem mondhat véleményt a kormány és idomított kiskutyáik szerint, akik az egész NATO gerincét adják, akik a védelmünkről érdemben gondoskodnak?

Mert a csúnya Pressman jól látja, hogy milyen elmeroggyantak vezetik ezt az országot? Mert jól látja, hogy az orbáni illiberális baromság a szakadékba vezet, hogy a Putyin-nyalakodás apáink és nagyapáink szembeköpése?! Minden normális ország kormányának (is) van és lesz is ellenzéke, és bárki támogathatja őket!

Az viszont tény, hogy Orbánnak van mitől fosnia, és az nem ok nélkül van!

nov. 10. 03:51
 9/18 anonim ***** válasza:
34%
Tudott az magyarul nagykövet létére? Én mindig csak az anyanyelvén hallottam nyilatkozni.
nov. 10. 05:20
 10/18 anonim ***** válasza:
31%
Mert nem őszintén mondta el.
nov. 10. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!